Bro-ordrer til Lolland-Falster

10. 05. 2017

Informationsmøde sætter fokus på bro- og jernbaneprojekter. Målet er store anlægsordrer til lokale virksomheder.

Inden for en meget kort tidshorisont etableres nogle markante anlægsopgaver på og omkring Lolland-Falster, som giver de lokale virksomheder nogle meget spændende muligheder for nye opgaver. Det drejer sig om byggeriet af en ny Storstrømsbro, en ny Masnedsundbro og 100 broer og nye skinner langs jernbanen Ringsted-Rødby.

”Det er helt oplagt, at Lolland-Falsters mange dygtige bygge- og anlægsvirksomheder skal have del i ordrerne”, siger Claus Wede, forretningschef for Industri & Anlæg i Business Lolland-Falster.

Nyt samarbejde
Derfor har Business Lolland-Falster valgt at gå ind i det nyetablerede Storstrøm Service Group (STSG). Det er et samarbejde over Storstrømmen mellem Vordingborg og Guldborgsund kommuner med det formål at sikre så mange lokale arbejdspladser som muligt i forhold de nævnte anlægsprojekter.

Den 17. maj er der informationsmøde om STSG, og på mødet leverer Vejdirektoratet desuden et oplæg om status på Storstrømsbrobyggeriet og forventningerne til de kommende opgaver.

Claus Wede opfordrer lokale virksomheder til at deltage.

”Det handler om at være til stede på de platforme og i de netværk, der tiltrækker bygherrernes opmærksomhed. Derfor har vi valgt at være en del af STSG, og vi er klar til at levere al den støtte, vi kan i forhold til at få skaffet nogle store opgaver hjem til virksomheder på Lolland-Falster”, siger forretningschefen.

Temamødet afholdes på Guldbosund i Nykøbing Falster den 17. maj fra 14.30 til 17.30. Mødet er kun for medlemmer af gruppen, som man kan tilmelde på hjemmesiden stsg.dk