Erhvervsfremstød

Business Lolland-Falster har hyppig kontakt til erhvervsfremmeorganisationer og til industri og handelskamre i Nordtyskland. De er i lighed med os, stærkt optaget af at samarbejde over landegrænsen for derigennem, at få gjort de lokale virksomheder internationaliseret . Vi deltager i flere nordtyske erhvervsarrangementer, og vi holder øje med, hvor de gode muligheder er for at åbne døren for vores medlemsvirksomheder i forhold til salg og samarbejde med vores tyske naboer.

Erhvervsmessen "Lieferantentag" i Rostock er således blevet et fast punkt i kalenderen. Her etablerer Business Lolland-Falster en stand for landsdelen og inviterer vores medlemmer med som en del af et samlet fremstød, hvor den enkelte virksomhed har rig lejlighed til at markedsføre sine ydelser. Desuden er vi som del af Greater Copenhagen samarbejdet en del af et globalt markedsføringstiltag for området fra Skåne i nord henover Hovedstadsområdet og til Gedser i syd.

Business Lolland-Falster har desuden en fast repræsentation i Hovedstaden for at styrke landsdelens synlighed og netværk og derigennem fremme erhvervslivets vækst- og udviklingsmuligheder.