Ud af nattøjet og hen på kontoret

Har du kontor i soveværelset? Eller kender du en der er på vej til at springe ud som selvstændig?
Business Lolland-Falster tilbyder kontorfaciliteter i Nakskov og Nykøbing Falster. Her kan virksomheder leje en billig kontorplads og få daglig adgang til netværk og sparring med andre.
 
Vejen til egen virksomhed er kringlet og uforudsigelig. Nogen tænker over det i årevis, andre springer ud i det og lærer undervejs. Fælles for de fleste er, at der ligger overvejelser om marked, kunder, økonomi og forretningsplaner bag springet. Business Lolland-Falster yder rådgivning til dig der har en god idé til en virksomhed, dig der er i gang, men også til dig, som bare gerne vil dele kaffemaskine med kolleger fra forskellige andre brancher.
Det er der i øjeblikket 45 energiske mennesker fra små og store virksomheder der benytter sig af på vores adresser i Nykøbing Falster og Nakskov. Mød to af dem her:
 
Netværk og faciliteter
Den grafiske virksomhed Frk. Rasmussen, med Pernille Schwartz Rasmussen bag roret, har haft kontor i Boxen på Axeltorv i Nakskov siden august 2017. For hende var valget enkelt.
-Det er vigtigt for mig at komme ud ad døren hver dag, og ligesom føle, at nu er jeg på arbejde, fortæller hun. Pernille har indrettet sit kontor som et kreativt værksted hvor hun føler sig godt tilpas, og hvor ideerne kan sprudle frit.
-Jeg kan sagtens finde på at arbejde hjemmefra en gang i mellem, men jeg vil egentlig gerne adskille arbejds- og fritid, fortæller hun. Og så sætter hun pris på netværket og de muligheder Business Lolland-Falster tilbyder.
-Når jeg har tid, deltager jeg i husmøder og netværksmøder sammen med de andre lejere, og vi udveksler naturligvis både forretningsideer og anbefaler hinanden til andre, fortæller Pernille. Hun er glad for den centrale beliggenhed på torvet i Nakskov, hvor hun også benytter også sin mulighed for at booke mødelokaler, som hun jo ikke ville have andre steder.
 
Præsentable rammer
I Nykøbing Falster er Anton Crone ny lejer. Han driver et vikarbureau med personale til sundhedssektoren og forskellige pædagogiske institutioner. Han har fået foden under eget kontorbord på Slotsbryggen i Nykøbing Falster i april i år, og bruger primært lokalet til at holde samtaler med nye vikarer.
-Det administrative arbejde kan jeg også lave hjemmefra, mens samtalerne kræver lidt mere professionelle rammer, siger han. Anton Crone er dog ikke den der slider mest på tæpperne på Slotsbryggen, for han har stadig sit fuldtidsarbejde ved side af sin virksomhed, så der mangler timer i døgnet, siger han med et smil.
 
Start up og før start up
Business Lolland-Falster kan være din samarbejdspartner helt fra din idé fødes til du  realiserer din drøm. Der sidder forretningsudviklere klar indenfor flere brancher, så uanset om du vil producere gummidyr eller sælge madpapir, kan vi rådgive dig om marketing, økonomi og forretningsplaner.
Blandt de 45 lejere er der i øjeblikket alt fra håndværksvirksomheder og konsulenter til coaches og økonomifolk, og de fleste sætter pris på at flokken er blandet.
-Vi har både store og små kontorer, eller man kan vælge en flyverplads, hvis man er tilfreds med at sidde lidt rundt omkring, men stadig have adgang til netværk, mødelokaler, printer og fællesskab på tværs over skrivebordene, siger Anders Due. 


Gå ikke glip af det nye
Tilmeld dig nyhedsbrevet.