Anlægsprojekter trækker fuldt hus igen

Blot få uger efter et proppet informationsmøde på Bandholm Hotel om de kommende anlægsprojekter på Lolland-Falster blev konferencesalen fyldt på Hotel Frederiksminde i Præstø mandag den 10. oktober. Denne gang til en konference om anlægsbyggerier på Sydsjælland og Lolland-Falster med indlæg fra Vejdirektoratet, Banedanmark, Per Aarsleff, M.J. Eriksson m.fl. om bl.a. ny Storstrømsbro, ny Madsnedsundbro og Ringsted-Femern banen.

Business Lolland-Falster var sammen med Vordingborg Erhverv arrangør af konferencen, og flere medlemsvirksomheder havde valgte at afsætte formiddagen til en tur til Præstø. Blandt andet direktør Henriette Fjord Klement fra LF Vagt og LF Services.

“Jeg synes, vi er ret godt klædt på i forhold til at kende de kommende projekter, og de konsortier og bygherrer, der står bag. Så jeg havde nok mest fokus på netværksdelen. Men der var faktisk nye informationer, som jeg i hvert fald ikke havde hørt før. Nemlig Banedanmarks planer om at erstatte jernbanebroen Kong Frederik IX’s bro i Nykøbing F med en ny”, fortæller Henriette Fjord Klement.

Lars Holde Olsen, salgskonsulent hos NCC Råstoffer fik også et positiv udbytte ud af dagen:

“Som udgangspunkt fik jeg det ud af det, som jeg forventede, såsom nogle startdatoer på de forskellige projekter. Desuden havde jeg nogle specifikke spørgsmål til MT Højgaard om deres projekter, som jeg fik svar på. Jeg synes, det var et godt arrangement og en god tilgang til de store projekter, som jeg håber fulgt op på et senere tidspunkt”, fortæller Lars Holde Olsen.


Gå ikke glip af det nye
Tilmeld dig nyhedsbrevet.