Bioøkonomi Konference var et startskud

Bioøkonomi Konferencen 2016 den 3. februar i Nykøbing F. skød nye samarbejder i gang. Tag med på roadshow om biogas.

Fire projektgrupper med lokale interessenter og eksperter fra hele landet fandt sammen i forbindelse med Bioøkonomi Konferencen 2016 i Nykøbing F. med henblik på et videre samarbejde.

En af grupperne har allerede stukket hovederne sammen igen for at drøfte konkrete projektideer på en workshop på Sukkerfabrikken i Nykøbing. Her mødtes ca. 30 personer for at udveksle ideer i selskab med kyndige fra bl.a. Teknologisk Institut og Agro Business Park.

Den 9. maj er der mulighed for at blive klogere på mulighederne inden for biogas til transport. Her arrangerer Agro Business Park nemlig fælles bustur fra Nykøbing til Herning, hvor Roadshowet “Biogas til Transport” skydes i gang af Energi-, Forsynings- og Klimaminister Lars Chr. Lilleholt, før det hen over sommeren sendes videre rundt i landet.

Deltagerne kan blive klogere på økonomi, støttemuligheder, og erfaringerne fra igangværende projekter. På turen til Herning gøres stop hos Fredericia Kommune, der vil dele sine erfaringer om renovationsbiler og busser, der allerede kører på biogas. Turen begynder med opsamling ved rådhuset i Nykøbing F. kl 7.30.

Hent program og tilmeld dig her


Gå ikke glip af det nye
Tilmeld dig nyhedsbrevet.