Brobyggeri på Christiansborg

Business Lolland-Falster holder kontakten vedlige med Folketingets transportpolitikere.

Byggeriet af den nye Storstrømsbro er hovedemnet, når borgmestrene for Lolland og Guldborgsund kommuner, Holgers Schou Rasmussen og John Brædder, sammen med adm. direktør i Business Lolland-Falster, Mikkel Wesselhoff, i morgen den 21. januar har foretræde for Folketingets Transportudvalg.

Transportudvalgets medlemmer besøgte i november sidste år Lolland-Falster, hvor de bl.a. stiftede bekendtskab med den snart 80 år gamle Storstrømsbro og fik indblik i broens elendige forfatning. Finansministeren besluttede dog alligevel at sætte den ny bro på pause ved at løfte byggeprojektet ud af finansloven for 2016, selv om Folketinget har bevilget fire mia. kr. til en ny bro.

“Jeg synes, vi havde en virkelig god dialog med Transportudvalget ved deres besøg i november, og det er den, vi nu følger op på ved at bede om at foretræde på Christiansborg. Vores budskab vil blandt andet være, at des længere, vi skal vente på den ny bro, jo dyrere bliver regningen for reparationerne på den gamle. Desuden er den gamle, nedslidte bro en alvorlig hæmsko for den vækst, der er rullet i gang på Lolland-Falster”, fortæller Mikkel Wesselhoff.


Gå ikke glip af det nye
Tilmeld dig nyhedsbrevet.