CBS leverer brainpower til Growth Train

Den nye accelerator Growth Train med base i Nykøbing F. har indgået samarbejde med Copenhagen Business School (CBS) om ekspertrådgivning og hjælp til at få foden inden for på udenlandske markeder. Konkret er der tale om et samarbejde med det såkaldte “A-board”, et rådgiverpanel bestående af tidligere MBA-studerende på CBS.

Rådgivningsforløbet med A-Board løber i seks måneder, hvilket betyder, at når det syv ugers acceleratorforløb afsluttes i december, så er virksomhederne stadig omgivet af ekspertbistand med kompetencer til at hjælpe virksomhederne ind på eksportmarkederne.

Skræddersyet ekspertpanel
A-Board blev etableret i 2008 og tager hvert år 8-15 start-ups eller udviklingsrettede virksomheder ind i et rådgivningsforløb. Panelet består af flere hundrede tidligere MBA-studerende fra CBS fra mere end 70 forskellige lande. Herfra skræddersyes et rådgiverpanel af eksperter, der matcher de pågældende virksomheder.

Syg ugers bootcamp
Growth Train er et intensivt vækstforløb – en såkaldt accelerator – for start-ups og SMV’er. Det består af et syv ugers intenst udviklingsforløb (boot camp) med fokus på virksomhedens udviklingsmuligheder og økonomiske potentiale efterfulgt at præsentation over for en kreds af investorer. Igennem forløbet modtager virksomhederne rådgivning og coaching fra mentorer, der er specialister på områder, som matcher virksomhedernes behov.

Growth Train er en dansk accelerator med udgangspunkt i Nykøbing Falster, men er stærkt internationalt funderet med partnerskaber med bl.a. World Business Angels Investment, Seeds & Chips og Seed Forum International Foundation.

Besøg Growth Trains hjemmeside 

Ansøg om at komme med på Growth Train

/ Pressemeddelelse fra Business Lolland-Falster


Gå ikke glip af det nye
Tilmeld dig nyhedsbrevet.