En tryg landing

Ude i Europa sidder folk klar til at hjælpe virksomheder fra Lolland-Falster. Gennem eksportfremmeprogrammet Lean Landing, har 20 forretningsudviklere etableret et netværk der gør det muligt at skabe direkte kontakt til kunder og leverandører i vores nabolande.
 
11 lokale virksomheder har været af sted gennem programmet, som er finansieret af Interreg Nordsøen, og tilbydes via Business Lolland-Falster.
-Der er flere gode eksempler på møder som har givet konkrete resultater, fortæller Mads Stærk, forretningschef i Business Lolland-Falster. I slutningen af maj gennemførte han en tur til Lübeck med 20 virksomheder. Her havde en lokal virksomhed et succesfuldt møde med Lübeck Kommune og andre kom langt med aftaler omkring salg til uddannelsessektoren.
 
-I Lean Landing går vi direkte til vores eget netværk. Altså til folk vi kender. Det betyder, at vi får en håndholdt service med personlige kontakter, og det er hurtigt og effektivt, fortæller Mads Stærk.
En af virksomhederne der var med på turen er virksomheden CXweb. De udvikler digitale værktøjer til byggebranchen, og har fået vigtig ny viden med hjem fra Lubeck.
-Vi er interesserede i det tyske marked, og vi holdt et møde med en ret stor potentiel kunde i Lübeck, fortæller Jakob Malmskov fra CXweb. Nu ved vi en hel del mere om, hvordan vi skal gribe det an, når vi går på det tyske marked. Processen omkring mødet og hele turen har fungeret rigtig godt, det kan jeg klart anbefale til andre virksomheder. 


Gå ikke glip af det nye
Tilmeld dig nyhedsbrevet.