Erhvervprisen varmer

Uddelingen af Lolland-Falsters Erhvervspris nærmer sig, og vi har spurgt en tidligere vinder, hvad det egentlig betyder at modtage prisen.
-Det betyder tre ting, siger Flemming Werner Jensen. Han ejer og driver transportfirmaet SaxTrans sammen med sin kone Karin Bundgaard Jensen. SaxTrans vandt erhvervsprisen i 2016, og faktisk også ti år tidligere i 2006.

-Først og fremmest er prisen et kæmpe skulderklap til medarbejderne, fortæller Flemming. Det er jo ikke mig der får prisen, det er firmaet som helhed.
Han tror også at de lokale kunder lægger mærke til hvem der får prisen, og derfor er det en genvej til markedsføring lokalt.
-Vi fik en del omtale både i lokale og regionale medier, og det er selvfølgelig med til, at vi lige retter ryggen og føler en vis stolthed, fortæller vognmanden. Jeg kunne godt forestille mig, især for en ung virksomhed, at erhvervsprisen kan være med til at give et skub ud over rampen på Lolland-Falster.
Du kan indstille din yndlingsvirksomhed til at modtage erhvervsprisen. Tryk send senest 13. september.
 
Det er Nordea og Business Lolland-Falster der står bag prisuddelingen, som sædvanligvis er en festaften med underholdning, paneldebat og naturligvis aftenens højdepunkt, selve prisuddelingen.  
Prisuddelingen finder sted den 31. oktober på Nykøbing F. Teater.


Gå ikke glip af det nye
Tilmeld dig nyhedsbrevet.