Business Day: Nykøbing

Business Days er vores gratis rådgivningsdage for dig som overvejer at tage springet som selvstændig eller er påbegyndt rejsen som iværksætter og har brug for sparring eller rådgivning. 

Hvad kan man få hjælp til? 

  • Forretningsudvikling
  • Juridisk vejleding
  • Revision
  • Kommunikation
  • Markedsføring
  • Salg
  • Digitalisering
  • Evt. andre emner som du kan være usikker på ift. din opstart

Det kræver tilmelding at være med.

Har du spørgsmål kan du skrive til os på startup@businesslf.dk eller contact Anders Due på 28 19 90 74.

_____________________________ 

VÆRD AT VIDE

Hvem kan du møde?
Du mødes med forretningsudviklere eller eksperter som vi samarbejder med som kan rådgive dig inden for områder som forretnignsudvikling, jura, revision og strategi, mm.

Hvem kan få rådgivning?
Alle som bor eller har virksomhed på Lolland-Falster kan få rådgivning.

Hvad får jeg ud af det?
De fleste får inspiration omkring hvad de skal gå videre med eller få svar på nogle spørgsmål. Vi kan også facilitere kontakt med en som kan evt. hjælpe dig videre eller henvise dig til Erhvervshus Sjælland.

Hvor lang tid tager det?
Samtaler hos forretningsudviklere varer ca. 50 minutter. Hos advokater, revisorer eller marketingsspecialister varer hver samtale ca. 30 minutter.

Koster det noget?
Det er gratis at komme til Business Days. Er der behov for et nyt møde hos en forretningsudvikler fra Business Lolland-Falster kan det aftales på baggrund af jeres samtale. 

Hvis du laver en aftale med en advokat, revisor eller marketingsspecialist om et efterfølgende møde, eller at der skal udarbejdes noget specielt, skal dette aftales særskilt med vedkommende. Det er dit ansvar at bede om et tilbud eller aftale evt. priser.

Skal jeg tilmelde mig?
Tilmelding er påkrævet. Du kan klikke på tilmeldingslinktet her på siden eller du kan sende en mail med dine kontaktoplysninger samt forretningsidé til startup@businesslf.dk.

Hvor foregår Business Days?
Vi afholder Business Days på følgende lokationer: 
Slotsbryggen 14, 4800 Nykøbing Falster
Kidnakken 11, 4930 Maribo
Axeltorv 2, 4900 Nakskov

Hvad/hvor meget skal jeg forberede?
Det er en rigtig god idé hvis du kan skrive til os, hvad din forretningsidé handler om eller andre emner som du ønsker at drøfte med os. Hvis du har spørgsml hjælper det at du er så specifikt som muligt. Har du lavet en forretningsplan, budget eller blueprint af dit produkt kan du nå meget længere i samtalen.

Her bliver det afholdt:
Business Lolland-Falster, Nykøbing F.
Slotsbryggen 14 A-D
4800 Nykøbing Falster
Dato og tidspunkt
Dato:
04/12/2019
Tidspunkt:
13:00 - 17:00