Få fingrene i en ingeniør

Business Lolland-Falster er igen i april 2019 tilstede på DTU’s DSE-messe i Lyngby. Sidste år skabte vi kontakt til mange studerende som fik øjnene op for jobmulighederne på Lolland-Falster.
-At være til stede på messen bringer helt klart virksomhederne et skridt foran, fortæller projektleder Lise Damsbo Savic. De unge har masser af jobmuligheder, og jeg oplevede, at de var positive og meget interesserede i de muligheder vi har på Lolland-Falster. Her kan man for eksempel finde sig en bolig til en helt anden pris end man kan i København.

Messen skaber kontakt mellem studerende og virksomheder, og de unge har rigtig mange spørgsmål. Det giver virksomhederne en god chance for at præsentere sig, og det bygger en vigtig bro mellem de studerende i hovedstaden og virkelighedens verden her hos os, hvor virksomhederne har brug for arbejdskraft. 

Vil du være synlig?
Messen strækker sig over to dage og besøges af omkring 10.000 studerende og færdiguddannede. 
Har din virksomhed lyst til at være med på standen, så kontakt Lise Damsbo Savic. Det kræver ikke nødvendigvis at man er aktuelt søgende efter nye medarbejdere, men kan være en investering i at få skabt et større kendskab til mulighederne, for de mange studerende. Mange af disse skal også bruge cases til projekter eller evt praktiksteder, mens de studerer.


Gå ikke glip af det nye
Tilmeld dig nyhedsbrevet.