Fremtiden er nu – bliv digital leder

Vi tænker gammeldags og opfinder det forkerte, fordi vi stadig er præget af vores industrielle udgangspunkt. Globalisering og digitalisering udfordrer vores måde at drive og lede virksomheder på. Vil du have et venligt spark bagi, så kom til Lederkonference på GuldBoSund den 3. oktober, et samarbejde mellem Ledernes Hovedorganisation og Business Lolland-Falster.
Konferencens titel er ”Digital transformation – ledelse i en ny virkelighed”, og du kan møde to digitale eksperter der arbejder med ledelse i den digitale fremtid – som er nutid, skulle vi hilse og sige.

Thomas Terney er ekspert i kunstig intelligens og digital disruption. Hans tese er, at vi overser vores kunders behov, fordi vi tænker traditionelt. Han arbejder ud fra et digitalt mindset og puffer os i retning af at sætte os selv i spil som ledere i den digitale fremtid.

Erik Korsvik Østergaard er ledelsesrådgiver, forfatter og underviser. Han har blikket rettet mod de muligheder globaliseringen og digitaliseringen giver os som ledere, når vi skal tiltrække ny arbejdskraft, lægge strategi og organisere og udvikle vores lederskab.

Mere værdi til flere
-Konferencen er et højaktuelt indspark til virksomheder og ledere der har mod på at skabe en agil og forandringsvillig organisation, og her får vi viden fra de allerbedste på deres felt, siger direktør Mikkel Wesselhoff i Business Lolland-Falster.
Konferencen udbydes i fællesskab af Ledernes Hovedorganisation og Business Lolland-Falster, og formand for Ledernes Hovedorganisation Storstrømmen, Helle Andresen, er glad for samarbejdet.
-Det giver os mulighed for at nå endnu flere mennesker og vil samlet set, give mere værdi til flere, fordi vi tilrettelægger sammen, siger hun. 
Samarbejdet er skabt for at tilbyde virksomheder og ledere på Lolland-Falster den allernyeste viden, og  begge organisationer glæder over den fælles vilje til at sætte en agenda som de ved, er top of mind ude på virksomhederne. Tilmelding


Gå ikke glip af det nye
Tilmeld dig nyhedsbrevet.