Genvej til udlandet

Gør brug af vores netværk til at få kontakt med potentielle kunder og samarbejdspartnere i udlandet.  Eksportprogrammet Lean Landing fortsætter i 2019. 
 
Lean Landing-programmet henvender sig til iværksættere og virksomheder der ønsker at skabe kontakter med henblik på at undersøge eksportmuligheder i Norge, Holland, England, Tyskland og Sverige.
Netværket består af 19 partnere i Nordsøregionen som via et finmasket net, kan bane vejen for nye markeder.
-Vi oplever, at en del virksomheder har større potentiale end de udnytter, siger forretningschef i Industri og Anlæg, Mads Stærk. Deres forretning går helt fint, men i dagligdagen glemmer man måske, at man i virkeligheden lige så godt kan udvide butikken, og eksportere sin vare eller service til udlandet, siger han.

-Lean Landing er en oplagt mulighed for at komme hurtigt ind på eksportmarkedet fordi vi benytter et allerede etableret netværk som kun har det ene formål at understøtte virksomhederne, siger Mads Stærk.
 
Lean Landing-programmet har kørt i tre år og er nu, med midler fra EU Interreg, blevet forlænget frem til juni 2019. 11 virksomheder fra Lolland-Falster har deltaget i programmet enten ved at gøre brug af kontakterne eller ved at være på besøg hos potentielle samarbejdspartnere i det ønskede marked.
Nykøbing-virksomheden Meptek i Lean Landing
Vil du høre mere om programmet, er du velkommen til at kontakte forretningschef Mads Stærk.


Gå ikke glip af det nye
Tilmeld dig nyhedsbrevet.