God idé er søsat

Ny ferieform til folk der kan lide at blive vugget i søvn på bølgen blå, men ikke selv har lyst til at styre båden. Hold ferie i en husbåd.

Ved porten til Smålandshavet, som Kragenæs Marina Lystcamp kaldes, har de fundet på at udleje husbåde som et supplement til både lystbådehavn og campingplads. Lige nu kan man se båden på Boat Show i Fredericia.
– Vi har i første omgang forberedt plads til en halv snes husbåde. Men nu ser vi lige, hvordan efterspørgslen og interessen udvikler sig – og her er deltagelsen på Boat Show naturligvis et vigtigt element, siger John Pedersen, indehaver af Kragenæs Marina Lystcamp.

Han har fået fremrykket produktionen af den første model – som med sine ni gange tre en halv meter bliver den mindste i flåden, og der er store forventninger til “hytter på vandet” som efter planen, er klar til udlejning fra påske 2019
Den nye husbåd er en La Mare Apartboat fra skanvik.com med to plus to sovepladser, køkken, toilet og bad samt terrasse foran, bagi og på taget. Og garanteret vandudsigt.


Gå ikke glip af det nye
Tilmeld dig nyhedsbrevet.