Handel & Oplevelser

Handel & Oplevelser

Et sundt handelsliv er en forudsætning for at Lolland-Falsters byer er fulde af aktivitet og fornyelse. Derfor kæmper vi sammen med hele detailhandels-området om at skabe nye forretningsmuligheder, og vi baner vej for, at nye detailvirksomheder og kæder får det bedst mulige udgangspunkt, når de etablerer sig i området.

Fremtidens handelsbyer

I samarbejde med de lokale handelsstandsforeninger i de store byer arbejder vi målrettet på at udnytte nye digitale muligheder samt at indrette stærke handelszoner til gavn for butikkerne og deres kunder.

Vær en del af udviklingen og kontakt forretningschef for Handel & Oplevelser Thomas Rasmussen.

Genvej til gennembrud

Vi rykker ud, når der er brug for at tænke nyt. Et stærkt netværk og gode samarbejdspartnere gør det muligt at levere effektiv bistand i forbindelse med udvikling eller konsolidering af din virksomhed.

Brug for et indspark? Kontakt forretningschef for Handel & Oplevelser Thomas Rasmussen.

Boost dit salg

Hvordan du håndterer den daglige drift er en vigtig faktor for øget indtjening. Kender du til udtrykkene peak hours, bz, plussalg og mersalg?

Bliv klogere på din forretning og dine indtjeningsmuligheder – kontakt forretningschef for Handel & Oplevelser Thomas Rasmussen.

Nyheder om Handel & Oplevelser

Job – Forretningsudvikler til Business Lolland-Falster

Job – Forretningsudvikler til Business Lolland-Falster

Vil du fremme et støt voksende handelsliv og udfolde forretningspotentialet for handel- og oplevelsesvirksomheder på tværs af Lolland-Falster? Business LF søger en dedikeret forretningsudvikler, der kan bistå forretningschefen med aktiviteter og direkte sparring til...

Digitaliseringsforløb skal vende dyster prognose

Digitaliseringsforløb skal vende dyster prognose

Konkurrencen fra internethandlen er hård ved den lokale detailhandel, og en dyster prognose estimerer en omsætningstilbagegang i den fysiske handel på 2-4 % årligt. Et lokalt digitaliseringsforløb målrettet detailvirksomheder skal vende udfordringer til fordele og...