Iværksætter med fart på

På to år har Louise Holm opbygget en landsdækkende virksomhed med base i Nykøbing Falster. Hun pynter, styler og indretter huse, der skal sælges. Konceptet er forholdsvis nyt herhjemme, men det vil 30- årige Louise fra Falster gerne lave om på.

-For lidt over to år siden stod jeg og malede træværk derhjemme. Jeg vidste, at jeg måtte gøre noget ved mit liv, hvis jeg skulle opnå de drømme jeg gik med, siger Louise Holm, og smiler ved tanken om hvor hun står i dag.
Med snart en fuldtidsmedarbejder og to ansatte på timebasis er Louises virksomhed Salessty­ling vokset hurtigt. Specielt det sidste år har der virkelig været efterspørgsel på Louises ydelse.
-Det handler om at få køberne til at kunne se sig selv i huset, og invitere til sætte tanker og drømme i gang. Det gøres lettere ved at indrette huset, frem for blot at lade det stå tomt som en skal uden sjæl og hygge, forklarer Louise.

Lidt ligesom Tinder
Udover komplette møbelløsninger laver Salesstyling også stylinger i helt alminde­lige hjem, hvor folk gerne vil sikre sig den bedste start på boligsalget. Køberne bruger nemlig oftest kun et ganske kort øjeblik til at vurdere om huset er noget for dem, når de ser det til salg online.
-Faktisk er det jo lidt ligesom at man gerne vil se godt ud på sit profilbillede, på f.eks Tinder eller Facebook siger Louise og tilføjer, at hun sammenligner salgs-styling lidt med folk der gerne vil se ekstra godt ud, inden de skal til fest og hyrer en professionel til at lægge deres makeup.
-Man kan sige, at vi sminker huset, ved at tilføje masser af stemning og hygge, ligesom vi også kaster et kritisk og objektivt blik på ejendommen. Faktisk skal der ikke så meget til, før vi får præcis det frem i boligen som køberne efterspørger, og vi er ikke for fine til selv at tage fat og gøre hvad der kræ­ves. Vi sammensætter samarbejdet ud fra sælgerens ønsker og forventninger, fortæller Louise.

Lager til 15 hjem
Når man spørger ind til hvad der fylder i Louises hoved, er der ingen tvivl om svaret: LOGISTIK. Med møbler og nips til 15 kom­plette hjem er der meget logistik der skal gå op, og der skal holdes styr på lageret i København, hvor Louise har nogle af sine ting opbevaret.
-Heldigvis er jeg ret god til at sørge for at have tingene ude, således at lagret primært fungerer som nødløsning, når de tomme hu­set bliver solgt, og det gør de heldigvis ofte ret kort efter de er blevet flot indrettet.
-Når jeg er ude og indrette et hus, planlæg­ger jeg nærmest allerede hvor tingene skal hen bagefter, fortæller Louise, for så hurtigt går det for den for den unge iværksætter.
Louise er meget aktiv på Instagram. Følg hende her.


Gå ikke glip af det nye
Tilmeld dig nyhedsbrevet.