Lige adgang til EU

I december kan du møde den danske radikale politiker i EU-kommissionen, Margrethe Vestager. Hun lægger vejen forbi til et fyraftensmøde hvor konkurrence og lige adgang til det europæiske marked er på dagsordenen. Mød også blandt andre direktør for Pricerunner, Martin Andersen og den lokale radikale folketingskandidat.

Erhvervsorganisationen Business Lolland-Falster og Radikale Venstre Lolland-Falster har inviteret EU-kommissær Margrethe Vestager på besøg til at bringe den internationale debat ind i hverdagen hos virksomhederne. EU-kommissæren giver sit syn på hvordan vi sikrer ordentlig konkurrence og lige adgang til markedet for både danske og internationale virksomheder.
 
-Vi ønsker at give virksomhederne de bedst mulige vækstbetingelser på Lolland-Falster, og det får de blandt andet, når varer og ydelser flyder så frit som muligt over grænserne, siger forretningschef for Industri og Anlæg i Business Lolland-Falster, Mads Stærk. På virksomhedernes vegne er han optaget af et regelsæt der er tilpasset virkeligheden, og aldrig står i vejen for vækst og udvikling.
 
Årets modtager af Lolland-Falsters Erhvervspris, direktør i Pricerunner, Martin Andersen, vil i sit oplæg tage afsæt i de muligheder den øgede konkurrence giver de lokale butikker, for eksempel i form at nethandel adgang til nye markeder.
 
Der vil være tid til debat og spørgsmål mellem deltagere og panelet, efter oplæggene.
 
Alle er velkomne på Maribo Gymnasium på Refshalevej 2 i Maribo, den 6/12 klokken 19 til 20.45. Tilmelding her.
 
Fakta: Margrethe Vestager har siddet som EU-kommissær for konkurrence i Europa-Kommissionen siden 2014 og har slået sit navn og sit fagområde fast med syvtommersøm på ledelsesgangene hos de store internationale virksomheder som Google og Facebook. Hun har blandt andet kæmpet en ihærdig kamp for at tvinge de store internationale giganter til at betale skat i de lande de arbejder i, for derved at manifestere medlemslandenes fælles mål om en styrket økonomisk og juridisk tilgang til konkurrencespørgsmål og markedstilsyn.
 
Til pressen. Har du spørgsmål til arrangementet kontakt:
Jes Larsen, Formand – Radikale Venstre Lolland-Falster, 23 21 38 99
Mette Kaae, Kommunikation, Business Lolland-Falster, 4041 2738


Gå ikke glip af det nye
Tilmeld dig nyhedsbrevet.