Lolland-Falster med i rekordstor turismesatsning

Pressemeddelelse fra Business Lolland-Falster:

Det hidtil største turismeorienterede EU Interreg-projekt REACT har fået godkendt en storstilet markedsføringskampagne. Business Lolland-Falster er blandt de 12 danske og tyske turismeaktører, som samarbejder om at udvikle og markedsføre området omkring den vestlige Østersø.

“Det er meget glædeligt, at udvalget for Interreg5A EU-støtteprogrammet har givet grønt lys for at vi kan rulle en markedsføringskampagne ud, som vil fremhæve bl.a. Lolland-Falster over for turister, som har særlig interesse i emner vandring, cykling, vandsport, lystfiskeri og strandliv”, siger forretningschef for Turisme i Business Lolland-Falster, Rikke Fabienke.

Vil udvide sæsonen
Den kommende markedsføringskampagne vil benytte navnet NATURA og sigter på at udvide turistsæsonen i området ved at fokusere på aktiviteter, som tiltrækker turister med særinteresser.

“Vi vurderer, at Lolland-Falster har nogle klare styrker, der kan udnyttes til yderligere vækst inden for projektets fokusområder, og derfor er vi meget tilfredse med, at projektets markedsføringsstrategi nu er blevet godkendt, så vi og vores samarbejdspartnere kan tage de næste skridt”, siger Rikke Fabienke.

FAKTA:
REACT står for: “best Resort in northern Europe for modern ACtive Tourism” og har som vision at udvikle den vestlige Østersø til Nordeuropas bedste resort for moderne og aktiv kystferie. Projektet har et samlet budget på 33 mio. kr. og er finansieret af Interreg Deutschland-Danmark med midler fra den Europæiske Fond for Regionaludvikling. Læs mere om react på www.react-baltic.eu, og læs mere om Interreg på www.interreg5a.dk

REACT står for: “best Resort in Northern Europe for modern ACtive Tourism” og har som vision at udvikle den vestlige Østersø til Nordeuropas bedste resort for moderne og aktiv kystferie. Projektet har et samlet budget på 33 mio. kr. og er finansieret af Interreg Deutschland-Danmark med midler fra den Europæiske Fond for Regionaludvikling. Læs mere om Interreg på www.interreg5a.dk


Gå ikke glip af det nye
Tilmeld dig nyhedsbrevet.