Lolland-Falsters Erhvervspris 2019: Kender du landsdelens skarpeste virksomhed?

Business Lolland-Falster og Nordea uddeler for 37. gang Lolland-Falsters Erhvervspris. Det foregår på Nykøbing Falster Teater, torsdag den 31. oktober klokken 17-21.

Lolland-Falsters Erhvervspris gives til en virksomhed, som har udmærket sig i landsdelen. 

“Vi ønsker at hædre virksomhernes evne til at skabe varig værdi for landsdelen, hvilket de gør ved at vokse – på toplinjen – men også i høj grad ved at udvise evne til at generere indtjening på bundlinjen. Herved bliver virksomhederne robuste og konkurrencedygtige på den lange bane”, siger erhvervskundedirektør i Nordea, Morten Egon Jørgensen.

Det er Nordea og Business Lolland-Falster, der står bag prisuddelingen, som sædvanligvis er en festaften med underholdning, paneldebat og naturligvis aftenens højdepunkt, selve prisuddelingen.  

Business Lolland-Falster arbejder dagligt med forretningsudvikling og tiltrækning af virksomheder til Lolland-Falster. Direktør, Mikkel Wesselhoff, peger på iværksætterånd og vilje til vækst som en af områdets største styrker.

“Mange virksomheder på Lolland-Falster har et unikt drive og vilje til at lykkes. De spiller en stor rolle i lokalområdet og viser vejen for mange andre. Det vil vi gerne støtte med prisen her”, siger Mikkel Wesselhoff.

Indstillinger til prisen modtages frem til den 20. september 2019, hvorefter en dommerkomité vil udvælge seks kandidater, som alle vil blive offentliggjort i Erhverv og Kultur, på www.lferhvervspris.dk og vores Facebookside.

Endeligt program for aftenen vil blive offentliggjort i nyhedsbreve og på Facebook.

 

Prisuddelingen finder sted den 31. oktober på Nykøbing F. Teater.
Tidligere vindere af prisen er blandt andre Pricerunner, Ortofon, HARDI International, Contech Automatic, Maribo Medico og Sax-Trans. Igen i år har alle mulighed for at indstille mulige vindere til erhvervsprisen. 

Mere information:
Direktør Business Lolland-Falster, Mikkel Wesselhoff, telefon 4038 2436
Erhvervskundedirektør Nordea, Morten Egon Jørgensen, telefon 6155 7713


Gå ikke glip af det nye
Tilmeld dig nyhedsbrevet.