Ny turismeindsats indenfor fiskeri

“Kystlinjen er rigtig lang og smuk på Lolland-Falster, og mulighederne for lystfiskeri er talrige. Her er der plads til de seriøse lystfiskere, der bruger meget tid på deres hobby samt masser af fiskemuligheder for familier, der ønsker at opleve den smukke natur, mens de fanger en fisk.”

Sådan lyder præsentationen af Lolland-Falster på fishtrip.dk, der giver fiskeinteresserede af alle slags et imponerende overblik over fiskemulighederne i Danmark – og nu også Lolland-Falster. Under præsentationen for vores landsdel, får man overblik over, hvilke fisk, der kan fanges fra vores kyster – og hvornår på året. Der er også oversigt over forskellige fiskepladser og skibe/kuttere, der kan chartres.

Du kan se præsentationen af Lolland-Falster HER

Der er også udgivet en fiskeguide om Lolland-Falster. Den kan du se HER

Sitet giver Lolland-Falster en markant øget synlighed inden for denne særlige og stadig mere populære form for turisme. Det er gjort muligt via det EU-støtte projekt REACT, som du kan læse mere om HER.

Kontakt projektleder Emilie Høyer, hvis du er interesseret i at få din aktivitet/virksomhed præsenteret på sitet.

REACT står for: “best Resort in Northern Europe for modern ACtive Tourism” og har som vision at udvikle den vestlige Østersø til Nordeuropas bedste resort for moderne og aktiv kystferie. Projektet har et samlet budget på 33 mio. kr. og er finansieret af Interreg Deutschland-Danmark med midler fra den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

Du kan læse mere om REACT via disse links:


Gå ikke glip af det nye
Tilmeld dig nyhedsbrevet.