Politisk fokus på Landbrug og fødevarer

Miljø- og fødevarepolitikere fra Christiansborg på guidet tur på Lolland-Falster

Folketingets miljø- og fødevareudvalg med den lokalt valgte René Christensen (DF) som formand besøgte i sidste uge Lolland-Falster på en større studietur rundt hos flere af landsdelens fremtrædende landbrug og fødevarevirksomheder.

Torsdag aften spiste politikerne middag på Hotel Saxkjøbing med flere lokale politikere samt adm. direktør Mikkel Wesselhoff og forretningschef for Landbrug og Fødevarer Steffen Lund fra Business Lolland-Falster.

Forud for middagen blev udvalget bl.a. præsenteret for en række kommunale planer i forhold til kystnære turismetiltag, og de fik en levende fortælling om baggrunden for det kommende gastronomiske Folkemøde, der arrangeres af Sydhavsøernes Spisekammer.

Mikkel Wesselhoff holdt et kort oplæg (fotoet), hvor han opridsede Lolland-Falsters erhvervssituation og potentialer for politikerne. Her opfordrede han bl.a. politikerne til at have Lolland-Falster i tankerne, når det gælder fødevareudvikling.

“Det er meget glædeligt, at Miljø- og fødevareudvalget udvælger vores landsdel som et af de få steder, de besøger i løbet af et år”, siger adm. direktør i Business Lolland, Mkkel Wesselhoff. “Jeg føler mig overbevist om, at da de tog tilbage København om fredagen, så var de ikke i tvivl om, at Lolland-Falster repræsenterer noget helt særligt inden for landbrug og fødevarer.”


Gå ikke glip af det nye
Tilmeld dig nyhedsbrevet.