Smagsprøver og smalltalk

PartnerForum 2018 trak 68 virksomheder væk fra egen matrikel til Maribohallerne i sidste uge. Formålet er at virksomhederne kan indgå samarbejdsaftaler, midlet er netværkssamtaler blandt andet gennem præsentation af produkter.

De besøgende får tilbudt lidt af hvert på messen, først og fremmest indbyder virksomhederne til faglig samtale for at undersøge, om de kan handle med hinanden. Lokkemidlet kan være alt fra en frokost for to, en smagsprøve på gin, chokolade eller hjemmebagt brød – og Maribohallerne danner ramme for fantasifulde udstillinger på hver stadeplads for femte år i træk.

Synlighed
“Enhver virksomhed har brug for at sælge sine produkter, og det gør man altså bedst ved at komme ud i verden og præsentere sig selv”, fortæller Morten Brage. Han er projektleder hos Business Lolland-Falster, og arrangerer en stribe netværksmøder på Lolland-Falster hvert år.

“Medlemmerne vil gerne møde hinanden, og de vil naturligvis også gerne møde andre virksomheder, og derfor er PartnerForum en årlig tilbagevendende begivenhed”, siger han.

PartnerForum arrangeres i samarbejde mellem Team Sydhavsøerne og Business Lolland-Falster, og hvert år overvejer arrangørerne om tiden er løbet fra de gammeldags messer. Men nej, for intet er så godt som at se hinanden i øjnene og trykke hånd, før man indgår en aftale, mener adm. dir. i Business Lolland-Falster, Mikkel Wesselhoff.

“Vi er sat i verden for at understøtte vores medlemmer i at forretningsudvikle, og netværksmøder er et af de greb. vi bruger med størst succes”, fortæller han.

Vil du med næste år så hold øje med posten, invitationerne sendes ud i januar. ​


Gå ikke glip af det nye
Tilmeld dig nyhedsbrevet.