Startup & Iværksætteri

Vi hjælper selvstændige og spirende iværksættere

 

Business Lolland-Falster hjælper iværksættere med råd og vejledning i alle faser – lige fra udvikling af forretningsidé til skalering og investering. Sammen med vores netværk af rådgivere, hjælper vi dig med at komme bedst muligt videre.

Det er ikke et krav, at du er medlem af Business Lolland-Falster for at få vores hjælp som iværksætter.

Kontakt og hør mere:

Anders Due, Forretningschef
28 19 90 74
adu@businesslf.dk
Nicolaj Sand, Forretningsudvikler
28 59 02 63
nsr@businesslf.dk
 
 
 

Idéudvikling

Du finder et behov eller problemstilling i et marked, som du gerne vil fokusere på. Her kan du tale med os omkring baggrunden for din idé og dine tanker om hvordan du kan skabe en forretning omkring idéen.

Konceptudvikling

Du beviser, at din idé, produkt, ydelse eller koncept indfrier et behov i et givent marked. Du kan tale med os om at få testet din idé i markedet eller i et kundesegment.

Forretningsudvikling og Markedsføring

Du er i gang med din virksomhed, har et kundeflow og begynder at tjene penge.

Tal med os om hvordan du kan forbedre din eksponering i markedet for at nå ud til endnu flere kunder.

Vækst og skalering

Du har styr på dine kunder, dine produkter og ydelser men har potentiale til mere. I forløb med os kan du finde et relevant tilbud der passer dit behov for at skalere din virksomhed. Har du brug for kapital? Skal du på andre markeder? Eller vil du udvikle dig som iværksætter og få redskaber til at blive endnu skarpere til at være selvstændig?

Gratis sparring på Business Days

Business Lolland Falster er etableret for at støtte op om erhvervsudviklingen i landsdelen, og har været med til at starte mange virksomheder op, og vi vil gøre vores ypperste for også at hjælpe dig. Vi tilbyder gratis rådgivning og sparring samt en række aktiviteter der har til formål at skabe succes for dig, og gøre din idé til en bæredygtig og solid forretning.

Business Days

På Business Days kan du helt gratis tale med forretningsudviklere, jurister, revisorer eller markedsføringseksperter, som giver dig sparring, vejledning og råd.

For at deltage i vores Business Days skal du tilmelde dig via formularen nedenfor, hvorefter vi vender tilbage til dig, og sammen tilrettelægger vi et passende møde med relevante eksperter.

Du mødes med forretningsudviklere eller eksperter som vi samarbejder med som kan rådgive dig inden for områder som forretnignsudvikling, jura, revision og strategi, mm.

Alle som bor eller har virksomhed på Lolland-Falster kan få rådgivning.

De fleste får inspiration omkring hvad de skal gå videre med eller få svar på nogle spørgsmål. Vi kan også facilitere kontakt med en som kan evt. hjælpe dig videre eller henvise dig til Erhvervshus Sjælland.

Samtaler hos forretningsudviklere varer ca. 50 minutter. Hos advokater, revisorer eller marketingsspecialister varer hver samtale ca. 30 minutter.

Det er gratis at komme til Business Days. Er der behov for et nyt møde hos en forretningsudvikler fra Business Lolland-Falster kan det aftales på baggrund af jeres samtale.

Hvis du laver en aftale med en advokat, revisor eller marketingsspecialist om et efterfølgende møde, eller at der skal udarbejdes noget specielt, skal dette aftales særskilt med vedkommende. Det er dit ansvar at bede om et tilbud eller aftale evt. priser.

Tilmelding er påkrævet. Udfyld formularen nedenfor

Det er en rigtig god idé hvis du kan skrive til os, hvad din forretningsidé handler om eller andre emner som du ønsker at drøfte med os. Hvis du har spørgsmål hjælper det at du er så specifikt som muligt.
Har du lavet en forretningsplan, budget eller blueprint af dit produkt kan du nå meget længere i samtalen.


Næste Business Days

Hjælp med vækst og skalering

Business Lolland-Falster har en række programmer, der hjælper dig med at blive bedre klædt på til at tiltrække investorer, accelerere og skalere din virksomhed, samt gør dig parat til at komme ind på nye eksportarkeder.

Finansieringsmuligheder

Har du en forretning der er skalerbar? Har du styr på dit produkt eller ydelser? Og har du det rigtige team? Og har du behov for finansiering for at komme videre?

Business Lolland-Falster har et netværk af business angels og andre investorer, for hvem du kan få mulighed for at pitche din idé.

Snak med os, hvis du er nysgerrig på hvilke finansieringsmuligheder der findes lokalt og i hele danmark.

Skriv til Claus Madelung på cm@businesslf.dk hvis du vil vide mere.

Growth Train

Growth Train er et intensivt vækstforløb for opstartsvirksomheder, som har et produkt eller ydelse som er målrettet Landbrug & Fødevarer.

Med Growth Train får du 7-ugers intensiv rådgivning, coaching, sparring, vejledning med mentorer, networking, samt brugen af praktiske værktøjer, der sætter turbo på din virksomheds vækst.

Growth Train tilbydes alle startups fra Danmark og udlandet og har forløb i efteråret, fra ultimo oktober til primo december.

Ansøgning starter i maj måned 2020.

OBS: Growth Train forløbet foregår på engelsk og det er et krav, at man behersker engelsk på et højt niveau for at kunne deltage.

Startup Lab

Startup Lab er en gratis iværksætterhjælp til studerende og unge på Lolland-Falster. Det er også et inkubatormiljø med events, workshops og oplæg. Med Startup Lab får skoler mulighed for at få iværksætteri på skoleskemaet.
I 2019/2020 overgik ‘Ung & Iværksætter’ indsatsen til erhvervsfremmeorganisation Business Lolland-Falster, som relancerede konceptet under navnet ‘Startup Lab’.
Startup Lab har hovedsæde på Slotsbryggen 14 i Nykøbing Falster.

Kontorplads med sparring og netværk

Business Lolland-Falster byder på kontormiljøer på de bedste adresser i Nakskov og Nykøbing Falster. Her får du mulighed for at leje dig ind- og blive en del af et inspirerende miljø. Du har mulighed for at dyrke din egen virksomhed med den bonus, at du samtidigt kan få et kollegialt- og socialt netværk.

Når du har kontorplads hos os, får du:

  • Full-service kontorer med hurtigt internet, mødelokaler, printfaciliteter, kaffemaskine, køkken m.m.
  • Personlig 1-til-1 rådgivning og forløb med forretningsudviklere samt henvisning til eksperter inden for jura, skat, økonomi, salg og markedsføring, digitale værktøjer, osv. 
  • Adgang til gratis events såsom kurser, workshops, foredrag og sociale aktiviteter.
  • Adgang til flyverpladser og mødelokaler – både på din primære adresse, men også på Business Lolland-Falsters øvrige vækstmiljøer samt Væktfabrikkernes lokationer.

Eget kontor

Fast plads i eget kontor med nøgle. Større kontor kan tilkøbes.

Priser fra kr. 2.800,- ex moms

* Max. to registrerede virksomheder må dele kontoret.

Flyverplads

Kom ind. Find et ledigt skrivebord og gå i gang med at arbejde.

Priser fra kr. 1.600 – ex moms

Netværksplads for studerende

Netværkslokale er afsat til at studerende gratis kan benytte kontormiljøet.*

Priser  kr. 0,- ex moms

* Gælder for fuldtidsstuderende som enten er bosiddende eller studerer på Lolland-Falster. 

Podcast

Kontakt os

Nicolaj Sand

Ansvar: Startup & iværksætteri

Nicolaj Sand, Forretningsudvikler
Email: nsr@businesslf.dk
Mobil: +45 2859 0263

Ansvar: Accelerator og vækstforløb

Christiane Paaske-Sørensen, Projektleder
Email: cps@businesslf.dk
Mobil: +45 6165 9645

Ansvar: Business days og kontormiljø

Anders Due, Forretningschef
Email: adu@businesslf.dk
Mobil: +45 2819 9074

Vores samarbejdspartnere