Morgenetværksmøde hos Agrovi

Vil du med indenfor hos én af landets førende virksomheder inden for service og rådgivning til landmænd, landboere og andre erhvervsdrivende? 

Agrovi er Nordsjællands Landboforenings rådgivningsgren og har næsten 100 ansatte fordelt mellem hovedkontoret i Hillerød og satelitkontorerne i Nørre Alslev, Holbæk og Ringsted.

I 2017 flyttede Agrovi ind i lejede lokaler i Nørre Alslev. Sidenhen har rådgivningsvirksomheden fokuseret på at komme med nye input til landbrugskunderne, der hæver nettobundlinjen på flere bedrifter. Og kundeporteføljen er steget stødt.

Medarbejderstaben er siden opstarten i Nørre Alslev blevet udvidet fra 3 til 10 fastansatte, og den lokale stab glæder sig til at overgå fra lejede til ejede lokaler i den nærmeste fremtid. 

Senest har virksomhedet udvidet med endnu et forretningsområde, Agrovi Business. Et landsdækkende indkøbsfællesskab for kunder, der vil have stordriftsfordele i handler og spare tid og penge på at handle mere effektivt.

Ifølge virksomheden selv, er deres målsætning:

at hjælpe med det, der betyder mest for vores kunder, og den jord de træder på. Derfor handler vores løsninger også om det, du ikke altid kan se i et regnskab, eller gætte fra distancen. Det kræver nærhed og ikke mindst nærvær. Det er det vi taler om, når vi taler om den bedste løsning på jorden.

Deltag på morgennetværksmødet d. 15/9 og bliv klogere på Agrovi, få svar på dine spørgsmål og netværk med ligesindede inden for landbruget og andre i Business LF netværket.

Vi glæder os til at se jer til et interessant morgennetværksmøde!

Tilmeld dig HER

Bemærk, at du skal være medlem af Business LF for at deltage.


Gå ikke glip af det nye
Tilmeld dig nyhedsbrevet.