Tag med på en Tour de Food 19. marts!

Lolland-Falster skal helt frem i bussen, når det handler om fødevarer. Det er hvad, det såkaldte “Signatur-projekt” handler om. Og blot en måned efter projektets start tegner der sig nu konturerne for et stærkt netværkssamarbejde på tværs af brancher.

I starten af februar blev den første Signatur-workshop afholdt hos Business Lolland-Falster i Holeby, hvor ejere og ledere fra Lolland-Falsters restauranter, fødevareproducenter, overnatningssteder etc. satte sig sammen for at opbygge en fælles fortælling om vores landsdels styrker inden for fødevareområdet. Et initiativ fra netværket har nu givet os mulighed for at invitere til en fælles studietur til nordens største fødevaremesse, “Food Expo 2018” i Herning, der løber af stabelen 18.-20. marts.

Netværk og inspiration
Skal du med, så skynd dig, så du kan få en af de 20 pladser i bussen, som kører fra Nykøbing til Herning – og tilbage igen – mandag 19. marts med afgang kl. 7.00 fra Nykøbing F. og afgang fra Herning igen mod Nykøbing kl 16.00.

Udover muligheden for en masse gode fødevare-snakke på vejen frem og tilbage kan du bruge dagen på Food Expo til at indsamle masser af inspiration til din egen virksomhed, og samlet kan vi hente masser af input til, hvordan Lolland-Falster som fødevare-region kan skille sig ud fra mængden.

Ideen til netværksturen til Food Expo kommer fra en af deltagerne på Signatur-workshops’ne Allan Hansen, der er indehaver af Folkets Hus Catering og formand for Horesta Region Sjælland. Det er uddannelseschef for fødevareuddannelserne på CELF, John Rasmussen, der har arrangeret selve busturen. CELF har flere elever inden for fødevareerhvervet, der samme dag på Food Expo skal dyste om Danmarksmesterskaberne inden for gastronomi-fagene.

Hvis du vil med til Herning 19. marts, så skal du bestille din plads hos John Rasmussen på mail: jor@celf.dk. Opgiv navn og adresse, CVR eller CPR samt din mailadresse, når du bestiller. Busturen tur-retur koster 250,- inkl. moms.

Og husk i øvrigt, at du stadig har mulighed for at tilmelde dig den tredje og foreløbigt sidste Signatur-workshop mandag 5. marts kl. 09.00 til 12.00 på Råhavegård i Holeby. Denne workshop handler om undervisning i markedsføring og aktivering af fødevarefortællingen. Du kan tilmelde dig workshoppen hos Johanne Aalkjær på mail: ja@businesslf.dk


Gå ikke glip af det nye
Tilmeld dig nyhedsbrevet.