Torsdags-events for alle

Growth Train Thursday Business Events er en række faglige netværksarrangementer for alle med interesse for innovation, vækstmuligheder og iværksætteri. Seks torsdage i træk kl. 17-19 holder førende eksperter og erfarne iværksættere et spændende oplæg med debat om det pågældende emne.

Mød de deltagende virksomheder i GT18 samt en række mentorer, investorer, partnere og øvrige interessenter omkring Growth Train, udvid dit netværk og tilegn dig ny viden til brug i din egen virksomhed.
Arrangementerne er gratis og åbne for alle. Vi gør opmærksom på, at oplæg vil foregå på engelsk.

Torsdag den 13. september 2018 kl. 17:00 – 19:00
Investment Readiness – Thursday Business Event
Tilmelding: HER

Torsdag den 20. september 2018 kl. 17:00 – 19:00
Food innovation – Thursday Business Event
Tilmelding: HER

Torsdag den 27. september 2018 kl. 17:00 – 19:00
Growth Platforms – Thursday Business Event
Tilmelding: HER

Torsdag den 4. oktober 2018 kl. 17:00 – 19:00
Ecosystems – Thursday Business Event
Tilmelding: HER

Torsdag den 11. oktober 2018 kl. 17:00 – 19:00
Health innovation – Thursday Business Event
Tilmelding: HER

Torsdag den 18. oktober 2018 kl. 17:00 – 19:00
Pitch Perfect – Thursday Business Event
Tilmelding: HER

Sted:
Business Lolland-Falster
Slotsbryggen 7, 1. tv
4800 Nykøbing F.
 
Har du spørgsmål, så kontakt Josefine Skotte, josefine@businesslf.dk eller Claudia Hall, claudia@businesslf.dk
 
Om Growth Train
Growth Train er et internationalt acceleratormiljø for højproduktive iværksætter- og start-up virksomheder med et særligt vækstpotentiale.
Herigennem samarbejder Business Lolland-Falster med det etablerede erhvervsliv for at skabe stærke økosystemer, der kan understøtte vækstvirksomhederne i at innovere services og produkter, etablere sig på det internationale marked og tiltrække risikovillig kapital. Dette med et mål om at øge antallet af nye arbejdspladser på Lolland-Falster.

Growth Train tiltrækker de førende internationale eksperter, dedikerede og erfarne entreprenører og seriøse investorer med interesse i at understøtte og videreudvikle unikke forretningskoncepter og produkter.
Acceleratoren er sat i verden for at styrke iværksætterkulturen i regionen for derigennem at øge den lokale vækst og beskæftigelse. Men Growth Train bidrager ikke alene med et stort løft af virksomheder i vores landsdel. Vi tiltrækker succesfulde virksomheder fra hele verden med høje ambitioner og et stort udviklingspotentiale.

Med Growth Train spiller Business Lolland-Falster en aktiv rolle i udviklingen af Danmarks erhvervsliv og giver vores region en væsentlig styrkeposition ved at sætte et tydeligt præg på den nationale dagsorden for iværksætteri og væksttænkning.
Den store internationale interesse for acceleratorprogrammet vidner om potentialet for at tiltrække og skalere nye højvækstvirksomheder, der ønsker at profitere af og udnytte Lolland-Falsters strategiske og unikke placering mellem metropolerne København, Hamburg og Berlin.


Gå ikke glip af det nye
Tilmeld dig nyhedsbrevet.