Træd frem på scenen

En uges projekt med studiet kan føre til lidt af hvert.  Nicolaj Sand og Jakob Friis studerede Leisure Management på Absalon, og i dag, to år senere, driver de virksomheden Meptek med succes. Deres registrering som I/S overgår i løbet af den næste måneds tid til et Aps.

Hvem vil ikke gerne optræde som hjemmevant på en scene og holde publikums opmærksomhed fanget i intens lytning? Meptek tilbyder workshops og forløb i præsentationsteknik. De kombinerer Virtual Reality med teoretisk undervisning i bedre præsentationer, ved at filme dig 360 grader, mens du øver dig. Bagefter genoplever du din fremlæggelse gennem VR-brillen i 360 grader, og du kan derved forfine din præstation.
 
Du kan godt
-Mange oplever, at de er meget bedre end de troede, fortæller Nicolaj Sand. Sammen med sin partner Jakob Friis  instruerer de medarbejdere, sælgere, skolelever og studerende i at føle sig bedre tilpas på scenen, ved eksamensbordet eller bare til familiefesten, hvor de med lethed kan holde tale på baggrund af læringen fra  workshop med Meptek.
-De unge i dag skal præstere på så mange parametre, og mange er nervøse og uvante med at stå frem for en stor forsamling. Vi giver dem en håndsrækning i at turde, ved at synliggøre processen, siger Jakob Friis. 

Fra handling til idé
De fandt hurtigt ud af at en idé på et papir og fine akademiske modeller ikke var nok, da det som i sidste ende tæller er, om der er penge på kontoen til at betale regninger. Fokus blev hurtigt lagt på salg, og i samarbejde med Business Lolland-Falster blev der diskuteret prisstrategier, mersalg og andet i den dur.
-Produktets kvalitet er selvfølgelig afgørende, for hvis vores service ikke lever op til forventningen hos kunden, så har vi dem ikke som kunde mere, siger Jakob Friis. Men hvis kunden aldrig får vores service at se, så er vi jo lige vidt, siger han. Et Meptek motto er: Perfect’s good, done is better

Ud i verden
De to virksomheds-ejere har selv let adgang til sælger-attituden. De holder øjenkontakt, smiler og bruger kroppen når de taler. De fortæller med overbevisning og selvtillid. Men de har naturligvis også en god sag. For sagen er, at de allerede i deres andet leveår deltog i Business Lolland-Falster projektet Lean Landing, hvor de tog hul på det internationale marked. Det er blevet til opgaver i Thailand og England, næste skridt er en dybere penentrering på disse markeder, og næste tur til Thailand finder sted i juni måned. Derudover er større projekter i Danmark også i kikkerten. 
 
Talent på vej
Business Lolland-Falster holer øje med talenterne, forretningsudvikler Mads Stærk har fulgt de to unge iværksættere siden de var på besøg som studerende. I dag ser det anderledes ud.
-Det geniale ved Meptek er, at man har taget et relativt ordinært produkt som præsentationskurser, tilpasset det 100% til sin målgruppe og tilført ny teknologi. Det er et skoleeksempel på god innovation, siger Mads Stærk fra Business Lolland-Falster. 
Han glæder sig over at virksomheden er i så god gænge at de to iværksættere nu er klar til at konvertere deres iværksætter-interessentselskab til et rigtigt anpartsselskab.
-Det vidner om at det går godt for en iværksætter, når man så hurtigt kan skifte sit iværksætterselskab eller enkeltmandsvirksomhed ud med et kapitalselskab og fortsætte sin vækst i en virksomhedsramme der passer bedre til ambitionerne, siger forretningsudvikler Mads Stærk. 


Gå ikke glip af det nye
Tilmeld dig nyhedsbrevet.