Turisme

Turisme

Lolland-Falster er, målt på antal overnatninger, den største turismedestination i Østdanmark uden for Hovedstadsområdet. Næsten 10% af Danmarks kyst (ca. 600 km.) strækker sig rundt om Lolland-Falster. Der er potentiale til langt mere turismeomsætning på Lolland-Falster, og vi hjælper både eksisterende og nye turismevirksomheder med at finde deres marked.

Visit Lolland-Falster

Det bedste sted at sælge dine turismeprodukter og -ydelser er via turismeportalen visitlolland-falster.dk. Vi hjælper alle lokale turismevirksomheder med at blive synlige via portalen.

Besøg portalen eller henvend dig med spørgsmål til info@businesslf.dk

Lolland-Falster kataloget

Turisterne kan også finde dig offline med en annonce i Lolland-Falster kataloget, som vi producerer i samarbejde med Lolland-Falsters Folketidende og de lokale turismeaktører.

Hør om mulighederne for at være en del af næste års katalog hos destinationschef Brian Lindorf Hansen.

Presseture

Som en del af vores samlede markedsføring af Lolland-Falster arrangerer vi ture for dansk og udenlandsk presse.

Kontakt destinationschef Brian Lindorf Hansen, hvis du har ideer til presseindsatser eller er journalist/blogger med ønske om hjælp til din fortælling.

Samarbejde med alle

Vi er i tæt dialog med de turismeansvarlige i Lolland og Guldborgsund Kommune, og sammen søger vi til stadighed at udvide kredsen af lokale samarbejdspartnere.

Vil du høre mere om den fælles turismeindsats, så kontakt destinationschef Brian Lindorf Hansen.

Turismenyt

Tolv gange årligt udsender vi nyhedsbrevet “Turismenyt” med fokus på vores turismeaktiviteter. Se tidligere udgaver HER og tilmeld dig nyhedsbrevet HER.

Turistrekord i besøgstal på Lolland-Falster

Turistrekord i besøgstal på Lolland-Falster

Danmarks Statistik har netop offentliggjort besøgstallene for sommersæsonen 2019. Lolland-Falster oplever en stigning i antallet af overnatninger, og landsdelen fastholder dermed sin position som Region Sjællands førende turistdestination. Det glæder destinationschef...