Udbuds-forløb

Inden for få måneder kan det lykkes fem virksomheder at udarbejde materiale til at kunne byde på helt nye opgaver til en samlet værdi af 53 mio. kr. Og vinde 15% af opgaverne, svarende til en ordreportefølje til en værdi af 7,5 mio. kr. Det er resultatet af vores første såkaldte “udbudsforløb”

Udbudsforløbet handler om at optimere virksomhedens generelle markedsføring og tilbudsmateriale og ikke mindst at få øje på mulighederne udenfor de kendte “jagtmarker”.

Forløbet er en del af Business Lolland-Falsters indsats i forhold til at udvide perspektiverne for de lokale virksomheder, regional, nationalt og internationalt. Den enkelte virksomhed øger sine chancer for at udvide ordreporteføljen, den skærper sin generelle konkurrenceevne mindsker virksomhedens sårbarhed i forhold til at operere på et meget lille (lokalt) marked.

Udbuds-forløbet gennemføres bl.a. med økonomisk støtte til virksomhederne fra projektet “Anlægsinvesteringer i Region Sjælland”. Er du interesseret i at høre om mulighederne for at deltage i det næste forløb, så kontakt forretningschef for Industri & Anlæg, Claus Wede.