USA-ambassadør til Lolland-Falster

USA’s tidligere ambassadør i Danmark, Rufus Gifford, leverer dette efterårs mastertalk i Business Lolland-Falster. 5. september 2017 kan medlemmer af Business Lolland-Falster møde den populære amerikaner til en af efterårets store erhvervs-events på Lolland-Falster.

Godt eksempel
“Rufus Gifford er et levende bevis på, hvor stor en betydning en enkelt person kan have i forhold til at knytte bånd mellem forskellige geografier og kulturer. Han er samtidig også en eksponent for værdien i at kunne skabe nye relationer med et åbent sind uden at slippe stoltheden omkring sin egen historie. Det matcher vores dagsorden i disse år om at skabe nye relationer mellem Lolland-Falster og det øvrige Greater Copenhagen samt Tyskland og andre lande”, fortæller adm. direktør i erhvervsudviklingsorganisationen Business Lolland-Falster, Mikkel Wesselhoff.

Tilmelding fra 3. juli
Rufus Gifford var ambassadør under Barack Obama’s præsidentskab og er nu en uhyre populær foredragsholder. Han forlod sin stilling som ambassadør, da Donald Trump overtog posten som USA’s præsident under sloganet “Let’s make America great again”.

Hvor på Lolland-Falster foredraget med Rufus Gifford finder sted bliver offentliggjort, når der åbnes for tilmelding til arrangementet. Det sker mandag 3. juli på Business Lolland-Falsters hjemmeside, www.businesslf.dk


Gå ikke glip af det nye
Tilmeld dig nyhedsbrevet.