Vejen til kapital

I Business Lolland-Falster oplever vi en stigende interesse for investeringer i flere brancher. Og vi ved, at gode ideer ofte koster penge. I samarbejde med Vordingborg Erhverv inviterer vi til fyraftensmøde om kapitalsøgning. Mød op og find ud af, hvordan du søger kapital til din virksomheds næste skridt. 
 
Til fyraftensmøde om kapitalsøgning får du oplæg fra to eksperter på området. Carlo Chow som arbejder med finansiering og kapitalsøgning til virksomheder og Troels Dyhr Leighton som er rådgiver om økonomistyring og udvikling af virksomheder.
 
Noget for dig?
Konsulent i Vordingborg Erhverv, Henrik Krogh Allentoft fortæller, at det det ind i mellem kan være svært for en virksomhed at sætte præcise ord på hvor de vil hen og hvorfor. Her kan en investeringsrådgiver hjælpe.
-Der ligger masser af gode ideer og muligheder for udvikling ude i virksomhederne, siger han, og vi ved, at mange SMW’ er har udfordringer med at skaffe kapital til udvidelser, produktudvikling og eksportfremstød.  Vi tilbyder vi dette fyraftensmøde for at give et indblik i hvordan man kan gribe det an, når man står foran en investering man ikke selv kan finansiere.
 
Der er penge derude
I Business Lolland-Falster er billedet det samme; virksomhederne på Lolland-Falster har et enormt udviklingspotentiale, og der er flytbar kapital i området, siger direktør Mikkel Wesselhoff.
-Vores Business Angels er et godt eksempel på hvordan veletablerede virksomheder ønsker at investere i nogle af de nye ideer, men der er mange ting der skal falde på plads, før en aftale bliver konkret, siger han. Det er det arbejde, virksomhederne kan blive klædt lidt bedre på til på fyraftensmødet ”Vejen til kapital.”


Gå ikke glip af det nye
Tilmeld dig nyhedsbrevet.