Velkommen til første udgave af ‘Femern Nyt’

Du læser lige nu første udgave af et helt nyt nyhedsbrev fra Business Lolland-Falster. Byggeriet af Femern Bælt forbindelsen går for alvor i gang i 2021, og derfor sætter vi nu ind med en ny  informations- og nyhedsservice til medlemmer af Business Lolland-Falster og leverandørnetværket FB Suppliers. Fremover vil vi med jævne mellemrum levere informationer, der har til formål at gøre det nemmere for dig at udnytte forretningsmulighederne i Femern Bælt-projektet. 

For blot en uge siden vandt en lokal virksomhed en stor ordre hos Femern A/S vedrørende renovering af det nye bygherrecenter i Rødby, med fem øvrige lokale virksomheder som underleverandører. Målet med dette nyhedsbrev er at bidrage til, at mange flere lokale virksomheder, også din, i de kommende år vil vinde opgaver og underleverancer vedrørende Femern Bælt-projektet. 

I denne første udgave skal der lyde tre opfordringer:

  • Læs nyhedsbrevet, når det fremover dukker op i din mailboks, det er skræddersyet til dig.
  • Skriv til os, hvis du har forslag til, hvordan Business Lolland-Falster kan blive bedre i vores indsats til at hjælpe dig med at vinde Femern-opgaver.
  • Hjælp os med at bringe de gode Femern-historier videre ved at give os et praj, hvis/når din egen virksomhed får del i en ordre, der knytter sig til byggeriet.

Lolland-Falster træder i de kommende år frem som et af de mest spændende erhvervsområder i Danmark. Femern Bælt-byggeriet vil være her i ca. otte år, og der er al mulig grund til at gribe efter de muligheder, det bringer med sig. Jeg håber, dette nyhedsbrev vil gøre det nemmere at få øje på mulighederne.

 

Med venlig hilsen
Steffen Johnsen
Forretningschef, Industri & Anlæg


Gå ikke glip af det nye
Tilmeld dig nyhedsbrevet.