Velkommen til to nye kolleger

Business Lolland-Falster har brug for flere kræfter. Derfor byder vi to forretningsudviklere velkommen i teamet Landbrug & Fødevarer og i Industri & Anlæg.
 
På Industri & Anlægsområdet er det afgørende for fastholdelsen af vækst, at opbygge nye forretningsområder, indtage nye markeder og øge produktiviteten i de lokale virksomheder. 
-Vi udvikler flere og flere business cases for at øge markedsudviklingen og de lokale virksomheders konkurrenceevne, fortæller forretningschef i Industri  & Anlæg, Mads Stærk. Derudover arbejder vi med at sikre et effektivt modtageapparat for nye virksomheder og etablere en tæt kontakt til beslutningstagere på de store projekter for på den måde at medvirke til at de lokale virksomheder får mest muligt ud af byggerierne. 

1. januar tiltræder cand. polit. Steffen Johnsen som forretningsudvikler indenfor Industri & Anlæg. Han er 57 år og kommer fra en stilling som direktør i Perimeter Protection A/S og har stor erfaring særligt indenfor byggematerialeindustrien, hvor han har ledet en række forskellige danske og udenlandske brands.
Steffen skal primært arbejde med internationale salgsstrategier for lokale virksomheder, og tiltrækning af udenlandske virksomheder til Lolland-Falster. 
 
Landbrug & Fødevarer er solidt funderet i den gode muld på Lolland-Falster. Konventionelt/traditionelt landbrug går hånd i hånd med nye produkter, nichefokuseret fødevareproduktion og en betydelig agro-industri og underleverandør-gruppe. 
-Sammen med kommunerne er vi operationelt engageret i tiltrækning og udvikling af både nye og de eksisterende landbrug og agri-relaterede virksomheder på Lolland-Falster, fortæller forretningschef for Landbrug & Fødevarer, siger forretningschef, Steffen Lund. Vi går efter at skabe fulde værdikæder hele vejen fra primærproduktion, forædling, service og støtteerhverv, siger han. 
-Strategien for forretningsområdet er lagt, og det er vurderingen at der er så store potentialer indenfor landbrugs- & fødevareområdet, at vi nu allokerer yderligere ressourcer hertil. Jeg er derfor rigtig glad for at kunne byde vores nye forretningsudvikler velkommen først i det nye år, afslutter Steffen Lund. 

1.januar tiltræder Christian Høegh som forretningsudvikler i Landbrug & Fødevarer. Han er 29 år og uddannet agrarøkonom. Han har erfaring fra både rådgivnings- og agroindustrien, som hhv. senest planteavlskonsulent i Agrovi og før i Vikima, og driver derudover landbrug på sin fødegård ved Kettinge på Lolland. 


Gå ikke glip af det nye
Tilmeld dig nyhedsbrevet.