Vi tror på jer!

-Vi ønsker at give anerkendelse og synlighed til iværksætterne på Lolland-Falster, for det er i høj grad herfra væksten kommer, siger direktør i Business Lolland-Falster, Mikkel Wesselhoff.
Derfor har Lolland-Falsters Erhvervspris fået en lillesøster.
 
Iværksætterprisen gives til en virksomhed som er lokalt forankret og har et væsentligt fundament af engagement, synlighed og vilje til vækst.
-Med iværksætterprisen ønsker vi at sige ”velkommen, vi tror på jer”, til alle de opfindsomme, energiske og arbejdsomme start-ups der etablerer sig på Lolland-Falster, siger direktør i Business Lolland-Falster, Mikkel Wesselhoff. 
-De kommer med nytænkning og kampgejst, hvilket er en gevinst for hele området fordi det samlet set giver fornyelse og inspiration til os alle, og gør, at vi kan tage yderligere skridt frem mod vækst og fremgang for erhvervslivet på Lolland-Falster, siger han.
 
Prisen sponseres af Gentlemens Club og Revisionsfirmaet Aage Maagensen, hvorfra Lance Brædder og statsautoriseret revisor Thomas Henckel har deltaget i udvælgelsesprocessen sammen med Business Lolland-Falster.
-Vi er optaget af at støtte virksomheder, der etablerer sig på Lolland-Falster. De skal have dédrive der skal til, for at skabe lokale arbejdspladser og varig vækst i landsdelen, siger Thomas Henckel. Han har selv deltaget på utallige Bussiness Days i samarbejde med Business Lolland-Falster. Her giver han gratis rådgivning til nystartede virksomheder om forretningsudvikling, etablering og økonomi .
Gentlemens Club sponserer den anden halvdel af iværksætterprisen på 10.000 kroner.


Gå ikke glip af det nye
Tilmeld dig nyhedsbrevet.