En mand holder et skilt, hvor der står "There's no planet B"
Tilbage til oversigten

Sæt fokus på bæredygtighed i din virksomhed

Skal 2022 være året, hvor din virksomhed for alvor får sat fokus på bæredygtighed? Så kom med på vores forløb om bæredygtighed og forretningsudvikling.

Kunderne efterspørger det i stor stil, men mange virksomheder er slet ikke kommet i gang med at arbejde med bæredygtighed. Det får du nu mulighed for at lave om på.

Kom med på et eksklusivt forløb om bæredygtighed og forretningsudvikling og lad Business Lolland-Falster hjælpe dig med at fremtidssikre din virksomhed.

Vi tilbyder sammen med Roskilde Handelsskole et syv måneders forløb, hvor du blandt andet kan lære mere om bæredygtighed som vækststrategi, finde nye grønne fokusområder og blive skarpere på din virksomheds kommunikation.

”Forløbet henvender sig primært til små og mellemstore virksomheder, som enten ikke er kommet i gang med at arbejde med bæredygtighed, eller som gerne vil blive bedre til at sætte fokus på bæredygtighed,” siger Brian Viuf Christensen, chefkonsulent ved Roskilde Handelsskole og forklarer videre:

”Det er vigtigt for de små og mellemstore virksomheder at få sat fokus på bæredygtighed, fordi det er en agenda, der allerede kører, og der er et stigende krav fra kunder, samarbejdspartnere, leverandører og fremtidige medarbejdere om at sætte fokus på det. Så det er noget alle skal forholde sig til.”

Forløbet sparkes i gang d. 21. april, og løber over otte aktivitetsdage med workshops, netværksmøder og individuel sparring.

For at fremtidssikre det lokale erhvervsliv dækker Business Lolland-Falster en del af medlemmernes deltagergebyr, mens midler fra Den Europæiske Socialfond dækker de øvrige udgifter. Det er således gratis at deltage i forløbet.

Har du lyst til at tilmelde dig eller høre mere om forløbet, så tag kontakt til:

Jannie Mikkelsen, Business Lolland-Falster

Tlf. 4275 4664

Mail: jm@businesslf.dk

Thomas Rasmussen, Business Lolland-Falster

Tlf. 4011 4185

Mail: tr@businesslf.dk

Allan Kristensen, Roskilde Handelsskole

Mail: alkr@rhs.dk

Tlf. 8852 3315

Udgivet

7. marts 2022