produktionsapperat til babymad på glas

UDVIKLING AF VIRKSOMHED

Finansiering


Når din virksomhed skal videre til et nyt niveau, har du brug for finansiering. I udgangspunktet er der mange muligheder, men du skal være forberedt til mødet med din mulige finansieringskilde, uanset om det er bank, erhvervsfond eller privat investor. Ofte er det en kombination.

Vi hjælper dig med processen og kan skabe kontakt til lokale og nationale investorer samt hjælpe dig med at navigere i Danmarks erhvervsfremmesystem. Generelt er det blevet nemmere at hente finansiering til virksomhed på Lolland-Falster, ganske enkelt fordi det går godt i landsdelen.

Statens finansieringsfond EIFO har hjulpet en række lokale virksomheder med både lån og rådgivning. Har du ambitioner og talent, så er det et godt eksempel på en oplagt mulig samarbejdspartner.

Business Lolland-Falster har desuden et netværk af business angels og øvrige investorer, som du kan få mulighed for at pitche din idé til.

”I EIFO vil vi være med til at udvikle virksomheder og bidrage til vækst og arbejdspladser i hele Danmark. Det er der gode muligheder for på Lolland-Falster, hvor vi møder utroligt mange dygtige ejerledere og nye iværksættere.”

– Jonas Kristiansen, Direktør og ansvarlig for EIFOs Aktiviteter i Region Sjælland

Vil du vide mere?

Du kan også besøge den fællesoffentlige erhvervsfremmeplatform Virksomhedsguiden – en guide til opstart, drift og udvikling af virksomheder i Danmark. Platformen er udviklet i tæt samarbejde med kommuner, erhvervshuse, myndigheder, virksomheder samt de projekter og programmer, der er i erhvervsfremmesystemet.