FRA FEJØ - babymos-produkter med smag af gulerod/æble

CASE: Fra Fejø

investeringEr i større anlæg
ØGEr vækst og arbejdspladser


Opgave

Fra Fejø producerer babymos og drikkevarer af økologisk frugt fra Fejø og havde behov for finansiering til at kunne producere i større skala. Virksomheden har en vision om at benytte lokale samarbejdspartnere i alle forhold samt at holde transporten af råvarer på et minimum og undgå spild i produktionen.

Løsning

Business Lolland-Falster udformede en finansieringsplan og lagde en strategi for firmaet i forhold til finansiering og match med långivende fonde.

Resultat

Fra Fejø opnåede investeringer fra en lokal investeringsfond og Vækstfonden til etablering af et større produktionsanlæg, hvilket øgede omsætningen og skabte nye arbejdspladser.

Fra Fejø - ejerpar står i æbleplantagen
Fra Fejø - emballage pakkes

Derfor hjælper vi

Virksomheder med ambitioner om at skabe en forretning, der inkluderer bæredygtighed og Lolland-Falster som en del af sin profil og sine produkter, er et aktiv ikke blot som lokal jobskaber, men også som ambassadør for landsdelen. Når virksomheden samtidig viser sig strategisk og forretningsmæssig bæredygtig samt producerer i høj kvalitet, påkalder den sig særlig opmærksomhed, idet stærke stedbundne brands er vigtige aktiver for Lolland-Falster.

Vil du vide mere?