Notesbog med masser af noter

START NY VIRKSOMHED

hjælp til iværksætteri


At blive selvstændig erhvervsdrivende er en stor beslutning for dig – og for os. Vi har været med til at starte mange virksomheder op, og vi vil gøre vores ypperste for også at hjælpe dig.

Business Lolland-Falster er nemlig etableret for at støtte op om erhvervsudviklingen i landsdelen. Vi tilbyder gratis rådgivning og sparring samt en række aktiviteter der har til formål at skabe succes for dig, og gøre din idé til en bæredygtig, solid forretning.

Det er fantastisk, at man kan hente så meget kvalificeret hjælp hos en lokal organisation, som også kan hjælpe med kontakt til de rette personer og myndigheder. Jeg var ikke kommet i mål med det her projekt, hvis ikke det havde været for Business Lolland-Falster.”

– Jes Jonigk, indehaver af Vinoteque Marittima

Unge mennesker snakker sammen

Startup Lab for unge iværksættere

Startup Lab er vores iværksættertilbud til studerende og unge på Lolland-Falster. I StartupLab’s inkubatormiljø i Nykøbing tilbyder vi gratis sparring og kontorplads mens du studerer. Her afholder vi også events, workshops og oplæg.

Via Startup Lab hjælper også skoler med at få iværksætteri på skoleskemaet.

Vil du vide mere? Så se hvem du skal kontakte nedenfor.


Ansøg Lolland-Falster Startup Legat

Iværksætter-livet kan være hårdt, og i en opstartsfase ved vi, at du sidder med en masse omkostninger. Dette vil vi gerne hjælpe dig med. Startup legatet giver mulighed for at forbedre dine vilkår som iværksætter bare en smule.  For vi ved at selv en lille pose penge kan gøre en verden til forskel.

Vi uddeler 20.000 kr. to gange om året i samarbejde med lokale banker.

I tillæg til kontantbeløbet får du en adgang til en flyverplads på kontormiljøet Slotsbryggen 14 i Nykøbing og dertil kyndig vejledning og sparring fra forretningsudviklere.

Legatbeløbet er skattepligtigt og skal medregnes i virksomhedens skattepligtige indtægt.

Mere viden og tips?

Besøg Virksomhedsguiden

Du kan også besøge den fællesoffentlige erhvervsfremmeplatform Virksomhedsguiden – en guide til opstart, drift og udvikling af virksomheder i Danmark.

Prøv et IværksætterDanmark forløb

Gennem et bredt udvalg af workshopforløb, bliver du klædt på, til at kunne starte, drive og udvikle din iværksættervirksomhed. Se alle aktuelle forløb hos IværksætterDanmark.

Kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe dig…