Hesnæs kystlinje set fra luften

START-UP LEGAT

Hvorfor et LOLLAND FALSTER START-UP LEGAT ?

Iværksætter-livet kan være hårdt, og i en opstartsfase ved vi, at du sidder med en masse omkostninger. Dette vil vi gerne hjælpe dig med. Startup legatet giver mulighed for at forbedre dine vilkår som iværksætter bare en smule.  For vi ved at selv en lille pose penge kan gøre en verden til forskel. Vi uddeler 20.000 kr. to gange om året i samarbejde med lokale banker.

Derudover får du en adgang til en flyverplads på kontormiljøet Slotsbryggen 14 i Nykøbing og dertil kyndig vejledning og sparring fra forretningsudviklere.

Hvem kan søge Startup LF legatet?

Betingelser for ansøgning:

 • Har registreret CVR-nr. i Lolland- eller Guldborgsund Kommune. *
 • Din virksomhed er yngre end 5 år ved ansøgningsfristen.
 • Har max 5 ansatte.

Få Gratis sparring

En pose penge kan være meget værd i opstartsfasen, men vi vil naturligvis også gerne hjælpe dig med gratis sparring fra vores forretningsudviklere og tilknyttede partnere, som f.eks. revisorer og advokater. Denne hjælp kan du altid få gratis om du søger legatet eller ej. Læs mere og book din gratis sparring her: https://businesslf.dk/book-gratis-sparring/

Ansøgningsfrist

Ansøgningsfrist er d. 1. maj og d. 1. november 2022

Forvent at få svar på din ansøgning 4 uger efter ansøgningsfrist. Vinderen offentliggøres her på siden og på andre markedsføringskanaler under Business Lolland-Falster partnere hertil (eks. Folketidende og partner-banker). Ved indsendelse accepterer du at Folketidende må følge din iværksætter rejse igennem en artikel serie. *Har du bare en god idé, eller så småt er startet, men ikke har et CVR-nr. endnu, så tag fat på os, så tager vi en snak om muligheden for at etablere et CVR-nr.

Søg iværksætterlegat


  Sådan behandler vi ansøgninger om legatet

  Når du har ansøgt, gemmer vi dine oplysninger indtil vi har fundet en modtager af legatet. Herefter vil du modtage en mail, hvor du kan tage stilling til om du vil fortsætte kommunikation med Business Lolland-Falster eller om din info skal slettes.

  Du accepterer at komme med på vores nyhedsbrev, som du til enhver tid kan afmelde igen.

  Modtageren af Startup legatet bliver offentliggjort på vores sociale medier samt i vores nyhedsbrev. Ønsker du, at dine data slettes før en vinder er fundet. Så kan du altid sende en mail til nsr@businesslf.dk  

  Vælger du at få slettet dine data, før vi har fundet en modtager af legatet, er du ikke længere med i puljen af potentielle legatmodtagere.

  Udvælgelsen bliver foretaget af en intern komité nedsat af Business Lolland-Falster. Modtageren af legatet bliver kontaktet direkte af Business Lolland-Falster og offentliggøres som nævnt ovenfor.

  Vindmølle på mark

  Vi uddeler 20.000 kr. to gange om året i samarbejde med lokale banker.

  Vil du vide mere?