START-UP LEGAT

LOLLAND FALSTER START-UP LEGAT

Iværksætter-livet kan være hårdt, og i en opstartsfase ved vi, at du sidder med en masse omkostninger. Dette vil vi gerne hjælpe dig med. Startup legatet giver mulighed for at forbedre dine vilkår som iværksætter bare en smule. For vi ved at selv en lille pose penge kan gøre en verden til forskel.

To gange årligt uddeler vi 20.000 kr. i samarbejde med lokale banker.

Derudover får modtageren af legatet en kontorplads og kyndig vejledning og sparring fra forretningsudviklere og rådgivere indenfor fx revision eller jura.

Der er kun få betingelser for at kunne søge legatet:

  • Har registreret CVR-nr. i Lolland- eller Guldborgsund Kommune*.
  • Din virksomhed er yngre end 5 år ved ansøgningsfristen.
  • Har max 5 ansatte.

Næste ansøgningsfrist: Er ikke offentliggjort endnu

Forvent at få svar på din ansøgning 4 uger efter ansøgningsfrist. Vinderen offentliggøres her på siden og på andre markedsføringskanaler under Business Lolland-Falster partnere hertil (eks. Folketidende og partner-banker). Ved indsendelse accepterer du at Folketidende må følge din iværksætter rejse igennem en artikel serie.

Legatbeløbet er skattepligtigt og skal medregnes i virksomhedens skattepligtige indtægt.

*Har du bare en god idé, eller så småt er startet, men ikke har et CVR-nr. endnu, så tag fat på os, så tager vi en snak om muligheden for at etablere et CVR-nr.

Tømrer saver i træ

Søg Lolland-Falster Startup Legat

Ansøgningsskema er ikke åbent

Sådan behandler vi ansøgninger om legatet

Når du har ansøgt, gemmer vi dine oplysninger indtil vi har fundet en modtager af legatet. Herefter vil du modtage en mail, hvor du kan tage stilling til om du vil fortsætte kommunikation med Business Lolland-Falster eller om din info skal slettes.

Du accepterer at komme med på vores nyhedsbrev, som du til enhver tid kan afmelde igen.

Modtageren af Startup legatet bliver offentliggjort på vores sociale medier samt i vores nyhedsbrev. Ønsker du, at dine data slettes før en vinder er fundet. Så kan du altid sende en mail til nsr@businesslf.dk  

Vælger du at få slettet dine data, før vi har fundet en modtager af legatet, er du ikke længere med i puljen af potentielle legatmodtagere.

Udvælgelsen bliver foretaget af en intern komité nedsat af Business Lolland-Falster. Modtageren af legatet bliver kontaktet direkte af Business Lolland-Falster og offentliggøres som nævnt ovenfor.

Vil du vide mere?

Legatet uddeles i samarbejde med…