Det succesfulde lederskab (4 dage)

Mange ledere er blevet ledere, fordi de var dygtige specialister. Lederskabet kræver ikke en særlig uddannelse eller eksamen, men er ofte blevet tildelt dem, som allerede gør noget særligt eller er noget særligt. Det er der ikke noget galt i, så længe man husker, hvad ledelse handler om – nemlig at påvirke, guide, forme og skabe retning for mennesker og det kræver træning.

Derfor tilbyder vi en stærk lederuddannelse – Det succesfulde lederskab – der tager dig, den nye leder såvel som den erfarne leder, gennem de mest værdifulde ledelsesbetragtninger der skal til, for at kunne udvikle og motivere andre mennesker til at yde deres bedste i dagligdagen.

Vi tror på indsigt før udsigt og derfor er hele uddannelsen bygget op om dig og din rolle, din indvirkning på andre mennesker, hvilke kompetencer du besidder, og hvordan du bruger disse kompetencer bedst muligt til at skabe et stærkt hold omkring dig. Vi tror på, at den refleksion du gør dig sammen med andre ledere, kommer dig mangedobbelt til gode i din hverdag.

Vi er kun lige så gode, som vi har trænet os op til at være – og det samme gælder dit lederskab!

Underviseren på uddannelsesdagene er Ulrik Lynge samt Iris Engelund + gæsteunderviser

Ulrik Lynge, en af Danmarks mest brugte foredragsholdere, er gennemgående underviser på hele lederuddannelsens. Ulrik har en lang karriere indenfor undervisning af ledelse og har i over 20 år været en succesfuld inspirator. Ulrik har særligt fokus på det daglige lederskab ud fra en tanke om at skabe mest mulig motivation over længst mulig tid, både for dig selv som leder og for dine medarbejdere. Han vil udfordrer dig på ledelsesadfærd, daglig energi, skabelsen af det gode team og din personlige ledelseskontrakt.

Derudover vil erhvervscoach Iris Engelund med sine 25 års erfaring undervise i strategisk talentudvikling og berige os med sin viden og indsigt omkring kompetencer. Du vil via ”Play your talent” blive bevidst om egne talenter og dit fulde potentiale. ”Alle har talenter” og det er når talenterne sættes i spil at samarbejde, motivation og arbejdsglæde løfter effektiviteten og væksten.

Alle deltagerne vil få udarbejdet eget kompetenceoverblik og bliver introduceret til, hvordan det kan bruges aktivt i hverdagen.

Hvilke emner dækker kurset:

  • Ledelsesbetragtninger anno 2024
  • Det dynamiske lederskab i praksis
  • Indsigt i egen lederrolle, herunder adfærd og udstråling
  • Anerkendelse og effektiv feedback
  • Motivation i dagligdagen – de 7 centrale områder for ”hverdagsmotivation”
  • Opbygningen af det stærke team – teamdynamik og samarbejde
  • Konfliktløsning
  • Generationsledelse
  • Indsigt i persontypologier
  • Egne kompetencer og talenter

Hvad vil du lære på kurset?

Du vil via engageret undervisere få brugbar viden og færdigheder til at håndtere lederrollen på en udviklende, anerkendende og retningsgivende måde. Kurset vil give dig et boost og en lyst til at udvikle både dig selv og dine medarbejdere yderligere. Du får indsigt i dig selv, dit team, jeres talenter og vil i en højere grad forstå vigtigheden og styrken i at vi alle kan noget forskelligt.

Målgruppe: Både den nye leder, såvel som den erfarne leder der ønsker at udvikle, opløfte og motivere andre mennesker til at yde deres bedste i dagligdagen.

Forberedelse: Der vil inden kurset blive tilsendt et kort erfaringskort som alle deltagere bedes udfyldes. Der vil mellem kursusdagene ligeledes blive tilsendt login til ”talent portal” hvor hver deltager ville skulle besvare 50 spørgsmål om sig selv.

Business Lolland-Falster afholder dette kursus i samarbejde med Uddannelse Danmark og Scandinavian Impact.

Ved tilmelding af mere end 5 deltagere, bedes du kontakte Klaus Larsen på +45 3162 9009.

Datoer: Første modul: 28. og 29. august inkl. overnatning. Andet modul: 30 september og 1 oktober inkl overnatning

Sted:

Dag 1: Sukkerfabrikken, Sakskøbing + eftermiddag på Bandholm hotel. Overnatning på Bandholm Hotel

Dag 2: Bandholm hotel

Dag 3: Sukkerfabrikken, Sakskøbing + eftermiddag på Bandholm hotel. Overnatning på Bandholm Hotel

Dag 4: Bandholm hotel

Der vil være morgenmad fra kl. 08.30 på dag 1 og 3, og fuld forplejning alle dage.
På begge moduler starter undervisningen kl. 09.00 i Sakskøbing og slutter kl. 16.00 dag 2 i Bandholm.

TID

28. august 2024 - 1. oktober 2024

08:30 - 16:00

STED

Sukkerfabrikken 26, Sakskøbing

Pris

Medlemmer: 19.495
Ikke-medlemmer: 24.495

Tilmeld