Tre mennesker holder møde

BUSINESS DAY

GRATIS SPARRING MED BUSINESS LOLLAND-FALSTER


Business Lolland-Falster er etableret for at støtte op om erhvervsudviklingen i landsdelen. Vi har været med til at starte og udvikle mange virksomheder, og vi vil gøre vores ypperste for også at hjælpe dig. Vi tilbyder gratis rådgivning og sparring samt en række aktiviteter der har til formål at skabe succes for dig og din forretning. Uanset branche, udfordring eller mulighed står vi klar til at hjælpe dig.

Få hjælp til…

Bygge- og planforhold: få sparring med byggesagkyndig i din kommune til f.eks. landzone- eller byggetilladelse samt generel myndighedsbehandling (for erhvervsdrivende).

Rekruttering: skal din virksomhed ansætte eller har specifikke ønsker til en rekrutteringsindsats, så få en snak med en konsulent tilknyttet jobcenteret.

Revisorrådgivning: spørgsmål om moms, SKAT og bogføring kan være en stopper for mange iværksættere – få sparring med en revisor til at give dig ro i maven.

Juridisk rådgivning: få et par ekstra øjne på dine kontrakter eller handelsbetingelser – eller generel juridisk vejledning.

Forretningsmodeller og strategi: vi vejleder og sparrer med dig om din virksomhedsidé, forretningsmodel eller måske en omstilling i din nuværende forretning.

Salg og markedsføring: vil du øge dit direkte salg eller forbedring din markedsføring, så kan vi hjælpe.

Finansiering og funding: Måske du har brug for penge til at starte op eller vækste din forretning i den ny retning. Få vejledning om dine muligheder for funding og generel finansiering.  

Glas med syltede grønsager

“Karlas Køkken” gik fra at være en nybagt mors idé til en fuldtidsbeskæftigelse og en bog på bestseller-listen. Skal vi også hjælpe dig i gang?

Som nybagt mor, var Signe Severin begyndt at blogge om mad til sit barn på Instagram. Hendes profil fik hurtigt mange følgere, og hun ønskede hjælp til at omsætte sine aktiviteter til en egentlig virksomhed. Vi hjalp med CVR-etablering, opsætning af regnskab, konceptualisering af produkter, webshop og registrering af Signes eget forlag. Idag er Karlas Køkken en fuldtidsbeskæftigelse, med webshop og bogudgivelser.

tallerken med pænt anrettet babymad
Ronni Steinfeldt medindehaver af appen Zeeker

Noget af det første, man skal gøre, er at undersøge, om der er et behov i markedet. Og så er det klogt at se på, hvordan man kan skaffe kapital. Det kræver ofte professionel hjælp at komme i gang.”

Ronni Steinfeldt
– Iværksætter og medindehaver, Zeeker

Uanset branche, idé eller udfordring

På Business Days kan du helt gratis tale med forretningsudviklere, jurister, revisorer eller markedsføringseksperter, som giver dig sparring, vejledning og råd.

Er du behandler, håndværker, kunstner eller noget helt tredje og har brug for sparring eller et sæt ekstra øjne? Uanset branche og forretningsmodel hjælper vi dig videre i processen fra idé til virksomhed.

En tømrer deltog i Business Day med en idé til en rekrutteringsapp – og i dag driver han virksomheden Zeeker. Gennem målrettet sparring med vores forretningsudviklere fandt han en IT-partner, som var med til at gøre ideen til virkelighed. Nogle år efter vandt de Lolland-Falsters Iværksætterpris, og siden er det gået stærkt for iværksættervirksomheden.

Forbered dig til Business Day

For at deltage i vores Business Days skal du tilmelde dig via formularen nedenfor, hvorefter vi vender tilbage til dig, og sammen tilrettelægger vi et passende møde med relevante eksperter.

Inden første Business Day, kan du med fordel udfylde forretningsplan og budget.

Du kan downloade en skabelon til forretningsplan, etableringsbudget og driftsbudget via link nedenfor. Skabelonerne er fra Virksomhedsguiden / Erhvervsstyrelsen.

Det er en god øvelse at lave inden du kommer på Business Day, da det hjælper med at sætte ord på dine tanker og konkretisere dine ideer.

Forretningsplan: beskrivelse af den virksomhed, du vil etablere og en plan for, hvordan du vil drive og udvikle den. Download her.

Etableringsbudget: viser, hvor mange penge, du har brug for, når du som iværksætter ønsker at starte virksomhed. Hvad skal du investere af penge for at komme i gang? Download her.

Driftsbudget: viser, om du kan få overskud af din virksomhed og tjene penge til dig selv. Download her.

Læs mere og tilmeld dig…

Vi har i øjeblikket ingen kommende arrangementer.