Kort over Lolland-Falster og Europa
Tilbage til oversigten

Gør din virksomhed klar til verden

Udnyt muligheden for at trimme din bygge- eller servicevirksomhed til international standard og få 30.000 kr. til et privat konsulentforløb. Business Lolland-Falster kan nu invitere dig med i et forløb, som løfter din virksomhed til et nyt niveau med udsigt til flere ordrer. 

Som deltager i forløbet får du adgang til:

  • Skræddersyet forløb og vækstplan
  • Sparring med erfarne forretningsudviklere
  • Workshops om bl.a. certificeringer, CO2-regnskaber samt rekruttering og salg
  • Deltagelse i underleverandørnetværk og netværk.
  • Videntilførsel og samarbejde med Copenhagen Capacity, RUC og Zealand – Sjællands Erhvervsakademi
  • Mulighed for 50 pct. i tilskud til køb af privat rådgivning for op til 30.000 kr.

En lang række virksomheder på hele Sjælland og på Lolland-Falster har allerede benyttet sig af tilbuddet, men vi har et par enkelte pladser tilbage.

Entreprenør fik uventet bonus

En af de lokale virksomheder, der har været igennem forløbet, er Troels Jørgensen A/S, som fik trimmet jura, kommunikation, CSR og bæredygtighed samt hentet den første opgave hjem i et nyt samarbejde. Virksomhedens kvalitetschef, Leon S. Jensen, fortæller, at den største værdi for deres virksomhed var at få lejlighed til at kigge indad. 

Det gav fx. anledning til at ændre i deres standardkontrakter, hvilket allerede har gavnet dem betydeligt, ligesom de fik kontakt til nye, lokale samarbejdspartnere. Ifølge kvalitetschefen gav deltagelsen i forløbet i virkeligheden nogle gevinster, de ikke havde forventet, og han opsummerer sådan her:

“Vi har fået stillet skarpt på vores forretning og vores udviklingsmuligheder, og det kommer både os, kunder og samarbejdspartnere til gode.”

Lokal internationaliseringsindsats

Forløbet er en del af den internationaliseringsindsats, som etableringen af Femern Bælt-forbindelsen har sat i gang på Lolland-Falster og i Region Sjælland. Deraf forløbets navn: “Femern Change”.

Kontakt os og høre nærmere.

Udgivet

22. april 2022