BREDGAARD BOATS - hal med to skibe

CASE: Bredgaard Boats

SPARRING OG RE-LOKATION GAV SOLID ORDRETILGANG
OG SKABTE HELT NY VIRKSOMHED


Opgave

Bådeværftet Bredgaard Boats
oplevede en stigende ordretilgang og ønskede sparring til en plan for udvidelse af produktionen.
Værftet har speciale i byggeri af fiskerbåde samt offshore og passagerskibe. Derudover leverer virksomheden en række serviceydelser til offshoreindustrien.

Løsning

Business Lolland-Falster bidrog til udarbejdelsen af en vækstplan, der ledte til en afsøgning af mulige nye lokaliteter for virksomheden. Business Lolland-Falster præsenterede bådeværftet for flere konkrete muligheder i Rødbyhavn tæt på Femern Bælt-byggeriet.

Resultat

Bredgaard Boats valgte at
flytte fra Sakskøbing til større
bygninger i Rødbyhavn. Herefter oplevede virksomheden en kraftig stigning i aktiviteten vedrørende servicering af marineudstyr på Femern Bælt-projektet. Disse opgaver udføres typisk i samarbejde med Nakskov-virksomheden STEEL, og de mange fælles opgaver førte til etablering af et joint venture i bådeværftets bygninger i Rødbyhavn. Denne nye virksomhed, Bredgaard STEEL, råder samlet set over 40 medarbejdere.

Bredgaard Boats kundebillede af Bardur
Bredgaard Boats domicil i Rødbyhavn
Bredgaard Boats produktionslokale i Rødbyhavn

Derfor hjælper vi

Når virksomheder flytter sig, såvel fysisk som strategisk, skaber de nye muligheder. Mange års opbygget specialviden omkring en kerneaktivitet er en værdifuld ressource, der rummer muligheden for at skabe værdi i andre sammenhænge. Samarbejder med virksomheder, der har komplementerende kompetencer, kan forløse dette potentiale og give adgang til nye markeder og skabe arbejdspladser. I den proces opstår ny erfaring, ny viden og nye kontakter, som kan bidrage til virksomhedens og lokalområdets evne til at rekruttere arbejdskraft og yderligere specialisering.

Vil du vide mere?