LARSSON CYKLER - cykelsmed reparerer et baghjul

CASE: Larsson Cykler

VÆKSTPLAN, AMBITIØS MÅLSÆTNING OG NY TEKNOLOGI


Opgave

Larsson Cykler i Maribo havde på tre år opbygget en cykeludlejningsvirksomhed, der med over 200 cykler var Lolland-Falsters største cykeludlejer. Manglende indtjening betød imidlertid, at indehaverne overvejede at lukke udlejningsvirksomheden.

Løsning

Business Lolland-Falster tilbød indehaverne et intensivt forløb med henblik på at skabe en mere effektiv model for driften. Logistik og samarbejdsmodeller blev optimeret, og der blev udarbejdet en treårig trin-for-trin vækstplan med fokus på at skabe indtjening og arbejdspladser. 

Resultat

Larsson Cykler satte et mål om at femdoble omsætningen på cykeludlejning. Virksomheden udviklede en online bookingportal og gik i samarbejde med en global app-baseret cykel-udlejningstjeneste.

Larsson Cykler - cykelsmed tjekker baghjul
Larsson Cykler - cykelsmed reparerer baghjul

”Vi fik professionelle øjne på vores arbejdsgange og struktur omkring udlejningen. Det har givet os troen på, at det godt kan blive en indbringende virksomhed.”

Helle Lynge, medindehaver

Larsson Cykler - kunde kigger på cykler

Derfor hjælper vi

Cyklen er et vigtigt element i turismen på Lolland-Falster, og derfor er det vigtigt, at landsdelen kan tilbyde cykeludlejning til vores turister. Tilgængelige leje-cykler i landsdelen bringer turister rundt til butikker og seværdigheder og bidrager dermed til turismeomsætning. Hvis en central aktør lukker sin udlejningsvirksomhed, risikerer det ikke blot at stække cykelturismen, men skræmmer potentielt andre virksomheder fra at forsøge sig på udlejningsmarkedet.

Vil du vide mere?