MARIBO BILCENTER - mekaniker kigger under bil på lift

CASE: Maribo Bilcenter

Placering i HOT-SPOT
GIVER VÆKST-perspektiver


Opgave

Autoværkstedet Maribo Bilcenter havde i en længere periode oplevet omsætningsvækst og ønskede derfor at udvide forretningens fysiske rammer. Indehaveren havde behov for sparring omkring de strategiske beslutninger vedrørende udviklingsplanerne.

Løsning

Via forskellige udviklingsforløb og en-til-en sparringsforløb hjalp Business Lolland-Falster med afdækning af forskellige scenarier for virksomhedens udvikling og fysiske faciliteter. Desuden bidrog Business Lolland-Falster til udarbejdelsen af en strategiplan. 

Resultat

Maribo Bilcenter købte en byggegrund i Maribo Erhvervspark ved Sydmotorvejens afkørsel 48 og igangsatte et nybyggeri af værksted og synshal med planlagt åbning januar 2023.

Maribo Bilcenter Mekaniker ved bildør
Maribo Bilcenter - Mekanikere ved billift

”Vi har taget et stort skridt med virksomheden, som rækker mange år ind i fremtiden, så det har været uvurderligt at have god sparring med hele vejen, som har givet ro i maven.”

Tommy Hansen, Indehaver

Maribo Bilcenter Mekanier roder under kølerhjelmen på bil

Derfor hjælper vi

For nogle virksomheder er forretningsvækst helt konkret og fysisk, og opskalering er derfor forbundet med større investeringer og risici. Det er vigtigt, at Lolland-Falsters veldrevne og ambitiøse virksomheder udnytter deres fulde potentiale, fordi det skaber job og fornyet erhvervsaktivitet. Derfor er udviklingsprocesser i erhvervslivet et vigtigt fokusområde.

Vil du vide mere?