OSSI CONNECTORS - connectorer i produktion

CASE: OSSI CONNECTORS

Kvalitetsstyring og certificering
er vejen til vækst


Opgave

Ossi Connectors A/S er en førende leverandør af connectorer og specialløsninger til data-, tele- og medicinalsektoren samt til jernbaner, industrielle og militære systemer. Virksomheden oplever stigende krav til certificering i produktionen og har ambitioner om vækst, blandt andet gennem tilføjelse af nye kundesegmenter.

Løsning

Business Lolland-Falster indgik i en proces med Ossi Connectors omkring kvalitetsstyring og klargøring til ISO-certificering. Virksomheden fik via et udviklingsforløb udarbejdet en ny positionerings- og marketingplan og tilegnede sig nye kompetencer inden for projektledelse. Business Lolland-Falster inviterede desuden Ossi Connectors med på studietur på robotmesse for at hente ny viden og inspiration om driftsoptimering.

Resultat

Ossi Connectors blev forberedt til at indgå i et certificeringsforløb og fik udarbejdet en handleplan for vækst.

Derfor hjælper vi

Produktionsvirksomheder har behov for at være på forkant med de fremadrettede krav i markedet. Business Lolland-Falster støtter landsdelens virksomheder i processen, da det er vigtigt, at der er lokalt forankrede, stærke virksomheder med egen produktudvikling og produktion. Det skaber ikke blot solidt funderede lokale arbejdspladser, men bidrager også til et diverst arbejdsmarked med både ufaglærte og videnstunge stillinger.

Vil du vide mere?