MARITTIMA - Jes Jonigk i skibets festsal

CASE: Vinoteque Marittima

innovation og mod skaber nye oplevelser


Opgave

Indehaveren af vinhandlen Marius Mortensen i Nykøbing F. ønskede at etablere udeservering, men savnede den rette lokation. Han besluttede derfor at tænke utraditionelt og undersøge muligheden for at indrette bar i et skib.

Løsning

Business Lolland-Falster var sparringspartner ved besigtigelse af en række købsemner samt i forbindelse med etablering af et driftsbudget for denne særlige virksomhed. Business Lolland-Falster skabte desuden kontakt til lokale finansieringsmuligheder hos LAG og vejledte i forhold til en ansøgning.

Resultat

Etablering af “Vinoteque Marittima. Vin & Kaffebar” blev en realitet. Ud over initiativtagerens eget indskud og LAG-midler bidrog 40 private lokale investorer til at rejse i alt 2 mio. kr. til etableringen. Et 50 meter langt skib har skabt en ny oplevelse i havnemiljøet i Nykøbing F.  

”Det er fantastisk, at man kan hente så meget kvalificeret hjælp hos en lokal organisation, som også kan hjælpe med kontakt til de rette personer og myndigheder. Jeg var ikke kommet i mål med det her projekt, hvis ikke det havde været for Business Lolland-Falster.”

Jes Jonigk, indehaver

Derfor hjælper vi

Specielle forretningsinitiativer kræver ofte særlig opmærksomhed,
da mængden af risikofaktorer typisk er større. Projekter, der fremstår markant og centralt i byrummet, har desuden en ekstra kvalitet i, at de styrker den lokale identitet og iværksætterlyst. 

Vil du vide mere?

Vi hjælper selvstændige og spirende iværksættere

Har du planer om at starte din egen virksomhed eller er du iværksætter der har brug for indspark?
Business Lolland-Falster hjælper iværksættere med råd og vejledning i alle faser – lige fra udvikling af forretningsidé til skalering og investering.
Sammen med vores netværk af rådgivere, hjælper vi dig med at komme bedst muligt videre. Det er ikke et krav, at du er medlem af Business Lolland-Falster for at få vores hjælp som iværksætter.


Tilmeld dig Business Days eller kontakt en af vores medarbejdere til en snak om hvordan vi kan hjælpe dig.