BUSINESS DAYS

FÅ GRATIS SPARRING


Business Days tilbyder gratis vejledning og sparring hos Business Lolland-Falster. Tilbuddet har til formål at hjælpe dig med at skabe vækst og udvikling for dig og din detailbutik. Vi har været med til at starte og udvikle mange virksomheder, og vi gør altid vores bedste – i samarbejde med eksperter – for at hjælpe dig.

Få hjælp til…

Bygge- og planforhold
Få sparring med byggesagkyndig i din kommune til f.eks. landzone- eller byggetilladelse samt generel myndighedsbehandling for erhvervsdrivende.

Rekruttering
Skal din virksomhed ansætte eller har du specifikke ønsker til en rekrutteringsindsats? Så få en snak med en konsulent tilknyttet jobcenteret.

Revisorrådgivning
Spørgsmål om moms, SKAT og bogføring kan være en stopper for mange iværksættere. Få sparring med en revisor, som kan give dig ro i maven.

Juridisk rådgivning
Få et par ekstra øjne på dine kontrakter eller handelsbetingelser – eller få generel juridisk vejledning.

Forretningsmodeller og strategi
Vi vejleder og sparrer med dig om din virksomhedsidé, forretningsmodel eller måske en omstilling i din nuværende forretning.

Salg og markedsføring
Vil du øge dit direkte salg eller forbedre din markedsføring? Så kan vi hjælpe.

Finansiering og funding
Måske du har brug for penge til at starte op eller vækste din forretning i en ny retning. Få vejledning om dine muligheder for funding og generel finansiering.

Konsulenter hos Business Lolland-Falster

Forbered dig til Business Days

Når du tilmelder dig Business Days, vender vi tilbage til dig for sammen at tilrettelægge et passende møde med relevante eksperter.

Inden mødet kan du med fordel udfylde en forretningsplan og budget. Det er ofte en god hjælp til at få sat ord på sine tanker og konkretisere idéer.

Du kan downloade en skabelon til forretningsplan, etableringsbudget og driftsbudget fra Virksomhedsguiden / Erhvervsstyrelsen.

Forretningsplan
Beskrivelse af den virksomhed, som du vil etablere, og en plan for, hvordan du vil drive og udvikle den.

Hent forretningsplan her

Etableringsbudget
Viser, hvor mange penge du har brug for, når du som iværksætter ønsker at starte virksomhed. Hvad skal du investere af penge for at komme i gang?

Hent etableringsbudget her

Driftsbudget
Viser, om du kan få overskud af din virksomhed og tjene penge til dig selv.

Hent driftsbudget her

Tilmelding til Business Days

Book tid til din gratis vejledning og få sparring på din nuværende forretning eller en iværksætter-idé under fuld fortrolighed.
Og husk – der findes ingen dumme spørgsmål.

Værd at vide