Mobiltelefon ved siden at computer

Annoncering på Facebook & Instagram (begynder)

Bliv skarpere i din annoncering på Facebook og Instagram.

De sociale medier bliver mere og mere betydningsfulde for en virksomheds succes. Det skyldes, at de sociale medier ikke længere kun anvendes til branding, men også til at skabe leads, genererer kundedata og sælge produkter og ydelser. De sociale medier er derudover let tilgængelige, ofte billige at benytte i sammenligning til anden markedsføring, og så skaber de sociale medier flere resultater på kortere tid end de traditionelle medieplatforme hidtil har præsteret. Det kan derfor være fordelagtigt for selvstændige erhvervsdrivende og virksomheder i den private sektor at kunne varetage den grundlæggende annonceopsætning internt.

På dette kursus får du først og fremmest en klik-through-session i annonceadministrator på Facebook, så du fremadrettet kan opsætte en simpel kampagne for din virksomhed. Herefter vil der være afsat tid til, at du kan opsætte en ny kampagne på egen hånd, hvor du også kan stille spørgsmål til underviseren. Når kampagnen er opsat og offentliggjort, så gennemgår vi kommende optimeringsmuligheder baseret på en grundlæggende analyse af de resultater, som man får leveret af Facebook Analytics. Sidst men ikke mindst er der afsat tid til at deltagerne kan spare med hinanden i forhold til kampagneopsætning på de sociale medier.

Underviser: Lea Frydendal Hansen fra virksomheden PAJOR vil lede kurset. Lea arbejder til dagligt med social media management og er konsulent indenfor digital marketing.

Emner dækket af kurset:

  • Du vil få en kort introduktion til Metas univers, og hvordan du skelner imellem Business Manager, Ads Manager, Business Suite og din Facebook-side.
  • Vi vil gennemgå de væsentligste funktioner og metoder ved opsætning af en kampagne i annonceadministrator.
  • Du vil få en grundlæggende forståelse for de væsentligste målepunkter, såsom Rækkevidde, Eksponeringer, Resultater og Frekvens, når du analyserer din kampagnes resultater.

Du vil lære følgende:

  • At tænke i user-flows, som begynder når en potentiel kunde ser din annonce på et socialt medie og frem til at den potentielle kunde køber dit produkt.
  • At opsætte en kampagne, som inkluderer to annoncesæt og tre
  • At læse de vigtigste nøgletal i forbindelse med en grundlæggende analyse af kampagnens generede resultater.

Målgruppe: Kurset henvender sig til selvstændigt erhvervsdrivende eller medarbejdere i den private sektor, som ønsker at kunne varetage virksomhedens online tilstedeværelse på de sociale medier på et grundlæggende niveau.

Niveau: Kurset er et begynderkursus. Du kan derfor forvente at blive introduceret til nogle begreber, som du kan have hørt om før, men hvor betydningen måske ikke har været klar for dig. I kurset afsættes der endvidere tid til, at du kan opsætte din første kampagne nogensinde (som ikke er et boost).

Krav til forberedelse: Det er et krav at du medbringer egen PC eller Macbook. Det er endvidere et krav, at du har adgang til en annoncekonto og en Facebook-side. Du må meget gerne medbringe materiale, som du ønsker at opsætte en kampagne med (en tekst, et billede / video og et link).

* Vi gør opmærksom på, at en telefon eller en IPad IKKE er passende for opgavens udførelse.

Business Lolland-Falster afholder dette kursus i samarbejde med PAJOR.

Ved tilmelding af mere end 5 deltagere, bedes du kontakte Klaus Larsen på +45 3162 9009.

Der vil være morgenmad fra kl. 08.15.
Undervisningen starter kl. 8.30.

TID

6. februar 2024

08:15 - 11:30

STED

Sukkerfabrikken 26, Sakskøbing

Pris

Medlemmer: gratis
Ikke-medlemmer: 795,-kr. ex. moms

Venteliste