Dodekalitten ved Kragenæs

Annoncering på Facebook og Instagram (øvet)

Få forståelse for algoritmen, og hvordan den arbejder med dit kampagnemateriale

Mange virksomheder ønsker at varetage markedsføring på de sociale medier internt. Det pålægges derfor i højere grad end tidligere den almene medarbejderne at kunne opsætte, analysere og optimere virksomhedens kampagner på Facebook og Instagram. Det kan dog være en udfordring at kunne, hvis man samtidig skal varetage andre ansvarsområder. Dette kursus har derfor til formål at sikre, at medarbejderen bliver klædt bedre på til opgaven, og at de får en bedre og mere dybdegående forståelse for algoritmen, dens betydning og hvordan man kan optimere sine resultater.

Du vil herefter blive introduceret til Facebook Analytics og Annoncerapportering, hvor vi også vil gennemgå hvordan man bør analyse de væsentligste nøgletal i henhold til meningsfuld afrapportering. Sidst men ikke mindst så vil vi undervejs i kurset diskuterer forskellige optimeringsmuligheder for at sikre bedre resultater.

Underviser: Lea Frydendal Hansen fra virksomheden PAJOR vil lede kurset. Lea arbejder til dagligt med social media management og er konsulent indenfor digital marketing.

Emner dækket af kurset:

  • Du vil få en grundlæggende forståelse for algoritmen, og hvordan denne arbejder.
  • Du vil få en gennemgang af Facebook Analytics og Annoncerapportering.
  • Vi vil gennemgå de væsentligste nøgletal for afrapportering.
  • Vi vil gennemgå enkelte optimeringsmetoder

Du vil lære følgende:

  • Hvordan algoritmen finder den rette målgruppe, og hvorfor det kan være en fordel ikke altid at kasserer dårligt performende indhold
  • Hvad kampagnens læringsfase er, og hvordan man kan risikere at genstarte denne.
  • At læse de vigtigste nøgletal i forbindelse med en analyse af kampagnens generede resultater.
  • Minimum to optimeringsmuligheder, som kan have indflydelse på de genererede resultater.

Målgruppe: Kurset henvender sig til selvstændige erhvervsdrivende eller medarbejdere i den private sektor, som varetager udvikling, opsætning og optimering af virksomhedens kampagner på de sociale medier Facebook og Instagram, men som ønsker at blive klogere på hvordan de kan skabe bedre resultater.

Niveau: Kurset er for rutinerede Meta-brugere. Det er derfor en forventning, at du kan opsætte en kampagne uden besvær. Kurset er derfor målrettet dig, som jævnligt opsætter kampagner/booster opslag, men som ønsker at lærer mere om hvordan du skal læse dine resultater og hvordan du kan forbedre dem.

Krav til forberedelse: Det er et krav at du medbringer egen PC eller Macbook. Det er endvidere et krav, at du har adgang til en annoncekonto, som du tidligere har benyttet til at kører kampagner med.

* Vi gør opmærksom på, at en telefon eller en IPad IKKE er passende for opgavens udførelse.

Kurset udbydes i samarbejde med Pajor.

Ved tilmelding af mere end 5 deltagere, bedes du kontakte Klaus Larsen på +45 3162 9009.

Der vil være morgenmad fra kl. 08.15.
Undervisningen starter kl. 8.30.

 

TID

5. marts 2024

08:15 - 11:30

STED

Sukkerfabrikken 26, Sakskøbing

Pris

Medlemmer: gratis
Ikke-medlemmer: 795,-kr. ex. moms

Tilmeld